Prima pagină » Actualitate » Reacția lui Klaus Iohannis la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump
Reacția lui Klaus Iohannis la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump

Reacția lui Klaus Iohannis la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump

14 iul. 2024, 15:20, 3 ,
în Actualitate

Președintele Klaus Iohannis a reacționat la tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA Donald Trump. Șeful statului de la București a afirmat că violența și agresivitatea nu sunt atribuții ale vreunei democrații.

”Sunt îngrozit de atacul asupra fostului preşedinte Trump la mitingul său de campanie. Îi doresc însănătoşire rapidă şi completă. Violenţa şi agresivitatea nu sunt atribute ale vreunei democraţii. Suntem alături de poporul american’‘, a scris Iohannis pe platforma X.

Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul președinte era la un miting electoral în statul Pennsylvania și își începuse discursul de câteva minute, când s-au auzit focuri de armă.

De pe o clădire aflată la mai puțin de 100 de metri de scenă, un individ a tras cu o pușcă de mare putere în fostul președinte. Donald Trump a fost lovit doar în ureche, iar viața lui nu este pusă în pericol. Dar un spectator din public a fost ucis iar alți doi sunt răniți și în stare gravă.

Comentarii
  • America poate interveni, e democrație, vezi de nenorocirile tale, om de nimic, sfidezi totul, îngâmfat și fără scrupule, ignorantule. Sunt mai periculoși , produc mai multe traume magistratiii pe care i preotejezi tu. O faci în interesul tău personal , poate așa a apa carmelita de pușcărie, excroc de case.

  • ZoiANUS Criminalus Clonatus Retardatus Vanzator de copii mai are erectii ?

    Probabil ca s-a gandit ca daca se vor face incorporari pentru razboi si romanii vor primi arme, cu siguranta el nu va scapa cu o zgarietura ca clonasul D.Tramp, satanistul jidanit, care si-a inscenat atentatul.

    ZoiANUS stie ca lui chiar o sa-i treaca ceva bun prin cap – un glonte, fiindca a facut INALTA TRADARE si a bagat Romania in razboi, un razboi care nu este al Romaniei care nu a fost atacata decat de Presedintele Criminal ZoiANUS, de Guvernul Criminal Nazist Satanist si de Parlamentul Criminal Tradator Nazist si jidanit !

    ZoiANUS CRIMINALUS, romanii abia asteapta sa le dai arme ca sa te DERATIZEZE si sa DERATIZEZE tara de adevaratii DUSMANI ai ROMANIEI si ai poporului roman !

    Ai curaj CRIMINALULE SPURCAT sa le dai arme romanilor ? Incearca numai !

  • ….si eu l-am votat pe acest individ………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *