Prima pagină » National » Reacția lui ÎPS Teodosie, după procesul câștigat cu Poliția pentru o amendă primită în pandemie
Reacția lui ÎPS Teodosie, după procesul câștigat cu Poliția pentru o amendă primită în pandemie

Reacția lui ÎPS Teodosie, după procesul câștigat cu Poliția pentru o amendă primită în pandemie

02 aug. 2022, 23:45, 1 ,
în National

ÎPS Teodosie a declarat marți, la Antena 3, după ce instanța a anulat amenda de 1.000 de lei primită de înaltul ierarh pentru nerespectarea izolării în pandemie, că care încredere în justiția din România.

Arhiepiscopul Tomisului a spus că într-o singură zi a primit 3 amenzi, doar că s-au dat în lipsa acestuia, pe baza unor filmări.

„(Văd decizia) ca pe ceva foarte firesc, pentru că eu am încredere în justiție. Îi port în rugăciune pe judecători, datorită lor mai avem parte de dreptate în țara asta. Numai într-o singură zi mi-au dat 3 amenzi, pe 15 ianuarie, de ziua lui Eminescu, pentru că am la Biserică, am fost pe faleză și nu mai știu unde m-au mai găsit. Amenzile s-au dat în lipsă, pe baza filmărilor. După ce m-au amendat mi-a venit și ordinul de restricție. Niște anomalii”, a declarat ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de Poliție în luna ianuarie de trei ori în aceeași zi

Judecătoria Constanța a anulat una dintre cele trei amenzi primite de ÎPS Teodosie pentru încălcarea restricţiilor impuse de pandemie. Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de Poliție în luna ianuarie de trei ori în aceeași zi din cauza nerespectării carantinei, acesta continuând să participe la diverse manifestări publice.

Episcopul a fost văzut în acea zi pe Faleza Cazinoului unde a participat la un eveniment public. Judecătoria Constanţa a admis în parte plângerea formulată de Teodosie Petrescu împotriva Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Procesul a fost câștigat și amenda de 1.000 de lei a fost anulată

Potrivit avocatului său, Adrian Cuculis, procesul a fost câștigat și amenda de 1.000 de lei a fost anulată în instanță.

„ÎPS Teodosie, amendat de catre poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câştigă procesul cu Politia Română şi anulează amenda de 1000 de lei, dar se şi constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza Cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie, iar în opt luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept şi izolat în mod abuziv”, anunță avocatul.

Comentarii
  • Porcul ăsta, escrocul asta pe numele lui Make Spagoveanu…crede încă în minciunile Moscovei că el va fi pus patriarh de Putin….un mare tâmpit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *