Prima pagină » Radio » Actualitate » Reacția lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, după ce a văzut o femeie topless pe plajă. I se făcuse milă de ea

Reacția lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, după ce a văzut o femeie topless pe plajă. I se făcuse milă de ea

11 aug. 2023, 12:00,
BZI.ro, în Radio

Cristina Șișcanu a povestit recent ce reacție a avut Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, după ce a văzut o femeie topless pe plajă. După cum se știe, adolescentul suferă de hemipareză dar are și unele probleme neurologice. Întrebările puse de băiatul lui Mădălin Ionescu au fost inocente însă au stârnit hazul părinților lui.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de foarte mulți ani și pare că de la o zi la asta sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și mai atenți unul cu celălalt. În prezent, aceștia se la mare și la soare, în Grecia, fiind însoțiți de fiica lor Petra, dar și de Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie.

Reacția lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, după ce a văzut o femeie topless pe plajă

Cristina Șișcanu a povestit în mediul online o întâmplare haioasă petrecută recent în vacanța lor. Vedeta se află cu familia în concediu în perioada aceasta, pe litoralul grecesc. Într-una dintre zile, a relatat Cristina Șișcanu într-un clip video postat pe paginile sale de socializare, pe când se plimbau cu toții pe plajă, copiii lor, Petra (6 ani) și Filip (19 ani), au zărit o femeie care făcea topless. Când a văzut-o, Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din mariajul cu fosta soție, Mihaela Coșerariu, le-a pus părinților o întrebare haioasă care a stârnit hohote de râs.

Tânărul i-a întrebat dacă femeia care făcea topless nu are bani de sutien. Cristina Șișcanu a povestit întreaga întâmplare într-o postare care s-a viralizat rapid pe Facebook, adunând peste 450 mii de vizualizări și 21 mii de aprecieri din partea internauților.

„Haideți să vă spun. Ne-am plimbat un pic aici pe plaje. Și copiii, Petra și Filip, au văzut o doamnă fără sutien, care făcea topless. Și tu, Filip, ce m-ai întrebat? Filip m-a întrebat: «Dar ce, nu are bani să-și cumpere sutien?» Nu i-au ajuns banii de sutien… doar de chiloți. Nu, Filip, doamna a vrut să-și bronzeze și sânii, să nu rămână sânii albi. Ai înțeles? Filip, foarte inocent, a întrebat dacă doamna nu are bani de sutien. Dacă vrei, du-te și întreab-o.

Petra a fugit în fața mea să-mi spună ce a văzut. A trebuit să-I explic ce înseamnă topless. Top – less, fără top. Adică fără… cu sânii dezgoliți. N-am mai râs de mult așa. Ai avut prezență de spirit. Bine, el chiar a crezut că doamna nu are bani să-și ia sutien. I se făcuse milă de ea. Of, Doamne! Am râs cu lacrimi. Super tare!”, a spus Cristina Șișcanu într-o înregistrare video.

Soțul ei, Mădălin Ionescu, nu s-a putut abține și a replicat și el: “Bravo, Filip! Trebuia să-i dăm bani pentru sutien…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, jigniți pe internet

Băiatul lui Mădălin Ionescu suferă de hemipareză, o afecțiune ce se manifestă prin paralizia unei jumătăți a corpului. Tot în timpul vacanței din vara aceasta, Cristina Șișcanu a spus, într-o altă postare, că este revoltată de cei care îi jignesc băiatul și care spun că nu ar trebui să îl ia cu ei când merg în vacanțe.

“Ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să gândești, cu atât mai mult să spui ceva de genul «De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?» Exact așa a sunat unul dintre comentarii! Să vă fie rușine! Sunteți de toată jena! Și au mai fost comentarii. Că «de ce îl cărați cu voi pe Filip», că «de ce îl postați?»

Știți ce? Nouă nu ne e rușine cu Filip. Este copilul nostru! Nu sunteți oameni cei care lăsați astfel de comentarii! Nu sunteți oameni, aveți un suflet negru, schingiuit! Când îl luăm, apar astfel de comentarii, de-a dreptul inumane. Eu nu vreau să am genul acesta de persoane în comunitatea mea, le dau block, apar altele și așa mai departe. Ce pot să vă spun este că degeaba sunteți pe fața pământului, degeaba! Cum puteți să gândiți așa și cum puteți să lăsați astfel de comentarii?”, a relatat Cristina Șișcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *