Prima pagină » Sport » Reacția italienilor, după ce Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de tenis de la Palermo: „O așteptăm pentru o ediție istorică a turneului”
Reacția italienilor, după ce Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de tenis de la Palermo:

Reacția italienilor, după ce Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de tenis de la Palermo: „O așteptăm pentru o ediție istorică a turneului”

07 iul. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de tenis de la Palermo. Directorul Ladies Open, turneul de tenis de la Palermo, Oliviero Palma, s-a declarat încântat de dorința Simonei Halep

Directorul Ladies Open, turneul de tenis de la Palermo, Oliviero Palma, s-a declarat încântat de dorința Simonei Halep, locul 2 WTA, de a participa la turneul de tenis de categorie WTA International.

„Ne bucurăm de interesul ridicat al Simonei Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aștepta la Country Club pentru o ediție istorică a turneului. Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp și am vorbit mult despre potențiala ei participare la Palermo. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume și prezența ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa ușile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum și pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să își reia sezonul la Palermo”, a declarat Oliviero Palma, pentru site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a participat, duminică, la un meci demonstrativ de dublu mixt

Simona Halep a participat, duminică, la un meci demonstrativ de dublu mixt, alături de Horia Tecău și împotriva perechii Gabriela Ruse/Marius Copil. La sosirea la Cluj-Napoca, fostul lider mondial a declarat că dorește să joace la Palermo.

„S-a schimbat viața mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost și un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în liniște și fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep.

Circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA International, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.
Simona Halep și Horia Tecău au învins perechea Marius Copil / Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, duminică, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca.

Simona Halep, într-o formă excelentă după pandemia de coronavirus

A fost primul meci disputat de campioana noastră, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Simona Halep s-a menținut într-o formă excelentă, lucru care s-a văzut și pe teren, unde a reușit lovituri spectaculoase.
Winners Open, primul turneu de tenis care a avut loc în România după pandemia de coronavirus

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricțiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităților care reglementează desfășurarea competițiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.
La turneu au participat șase jucătoare române, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA), Miriam Bulgaru (387 WTA).
Accesul publicului a fost interzis, iar meciurile au fost transmise pe DigiSport și pe pagina de Facebook a Sports Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *