Prima pagină » Cancan » Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț. Fratele lui a aflat din live-ul de pe Youtube

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț. Fratele lui a aflat din live-ul de pe Youtube

05 nov. 2020, 13:18,
în Cancan

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț a fost una cât se poate de normală, aceștia fiindu-i alături cântărețului. Vestea că cei doi au ales să urmeze cai diferite a ajuns la membrii familiei prin intermediul internetului. Fratele lui Pepe  a aflat din live-ul cântărețului de pe YouTube că Raluca a luat decizia de a divorța.

Toată familia îi este alături cântărețului în aceste momente grele.

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț

Fratele artistului, Giani, a spus într-o intervenție de la Antena Stars că îl vede trist pe cântăreț și că toată familia lui este uimită de decizia celor doi, în special a Ralucăi.

Acesta a adăugat că nu găsește puterea necesara pentru a o suna pe Raluca să afle ce s-a întâmplat între ea și Pepe.

Giani a mai declarat că nu se poate gândi în acest moment decât la cele 2 feițe ale cuplului, Rosa și Maria, și că speră ca cei doi soți să ia în cele din urmă cea mai bună decizie.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât că noaptea să fie un sfeșnic bun, că ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat.”, a spus fratele lui Pepe.

Mamei lui Pepe nu îi vine să creadă

Reacția familiei lui Pepe când au aflat de divorț a fost una cât se poate de firească, însă mama artistului trece prin momente grele.

„Fratele meu nu face glume. Nu îl văd fericit. Dar mie îmi este foarte greu, pentru că eu când vorbesc de divorț, pe mine mă răscolește chestia asta. Mama a reacționat greu. Tare greu. Sincer. Nu am putere să o sun pe Raluca. Nu pot să îmi explic. E ca și când aș visa. Raluca mă iubește mult și mă respectă. Pun pariu că așa cum noi am fost luați pe nepusă masă, sunt sigur că nici familia Ralucăi nu a știut.”, a mai spus Giani.

Cătălin Măruță, primele declarații despre divorțul finilor săi, Raluca și Pepe

Cătălin Măruță a făcut primele declarații despre divorțul finilor săi, Raluca și Pepe, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV.  Măruță a subliniat că Raluca și Pepe au pus punct mariajului într-un mod civilizat.

Ei au decis să le crească împreună pe Maria și Rosa, iar nașul lor de cununie le-a promit că le va fi alături pe noul drum pe care au pornit în viață. Raluca Pascu s-a mutat din vila în care locuia cu celebrul artist în urmă cu două săptămâni.

“Pepe a anunţat separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se vă întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a mărturisit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`