Prima pagină » Cancan ultimă oră » Reacția amuzantă a Antoniei când un domn arab îi cere numarul de telefon, în mijlocul concertului

Reacția amuzantă a Antoniei când un domn arab îi cere numarul de telefon, în mijlocul concertului

01 iul. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De-a lungul anilor, cântăreața a susținut concerte în diverse colțuri ale țării, și chiar și peste hotare, și deseori s-a confruntat cu diferite situații. Cum a reacținat mama copiilor lui Alex Velea de curând, când un domn arab i-a cerut numarul de telefon, în mijlocul concertului.

Nu de puține ori Antonia a fost descrisă ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România. De fiecare dată, la orice apariție, artista reușește să impresioneze, și mulți bărbați o admiră, deși știu că este într-o relație cu Alex Velea de mai mulți ani și au împreună doi copii.

Cum a reacționat Antonia când un fan i-a cerut numărul de telefon

Recent, în mijlocul concertului, un fan a pus-o pe Antonia într-o situație care a stârnit amuzamentul multora. În mijlocul show-ului susținut de artistă, un domn arab i-a oferit cântăreței care se afla pe scenă un buchet de flori, i-a arătat că o urmărește pe Instagram, iar apoi i-a cerut, fără nicio reținere, numărul de telefon.

Fără să stea pe gânduri, Antonia a zâmbit și i-a spus:

„Putem să discutăm și cu soțul meu care e aici, să îl întrebăm”, a spus artista.

Momentul a fost unul care a stârnit amuzamentul celor prezenți.

Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii cuplului și când va avea loc marele eveniment

Căsătoria Antoniei cu Alex Velea este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea mondenă. Prezent în luna septembrie a anului 2023 în platoul Xtra Night Show, artistul a oferit detalii despre nunta cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată.”, a spus Alex Velea.

 

@lilianapetrisor_live Antonia ceruta în căsătorie de un arab la spectacol!!!😂cand afla arabi ca femeile din România au mai multi bărbați 😁#fyp #viralvideo ♬ sunet original – lilianapetrisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *