Prima pagină » Local » Răzvan Timofciuc a pierdut procesul intentat Consiliului Local! Judecătorii ieșeni au respins în totalitate acțiunea depusă de acesta! „A venit cu niște argumente derizorii, într-o acțiune cu rol de șicanare!” (Exclusiv) 
Răzvan Timofciuc a pierdut procesul intentat Consiliului Local! Judecătorii ieșeni au respins în totalitate acțiunea depusă de acesta!

Răzvan Timofciuc a pierdut procesul intentat Consiliului Local! Judecătorii ieșeni au respins în totalitate acțiunea depusă de acesta! „A venit cu niște argumente derizorii, într-o acțiune cu rol de șicanare!” (Exclusiv) 

22 iul. 2020, 16:15,
Sorin Pavelescu în Local
Consilierul Răzvan Timofciuc a pierdut un nou proces intentat Consiliului Local. Judecătorii din cadrul Tribunalului Județean au respins acțiunea formulată de Timofciuc împotriva CL Iași și a companiei Grafic Beta Trust SRL. „Reclamantul a venit cu niște argumente derizorii, într-o acțiune care a avut un rol de șicanare!”, susține avocata Georgiana Archip.

Răzvan Timofciuc a pierdut procesul intentat Consiliului Local

Răzvan Timofciuc a pierdut miercuri, 22 iulie 2020, procesul intentat Consiliului Local al Municipiului Iași. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins acțiunea formulată de Timofciuc în cursul anului trecut.

“Instanța respinge în totalitate acțiunea formulată de reclamantul Răzvan Timofciuc în contradictoriu cu Consiliul Local al Municipiului Iași și SC Grafic Beta Trust SRL și intervenienta SC Ina Design Company SRL”, au precizat magistrații ieșeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. 

„Reclamantul nu s-a prezentat la termene în instanță, ceea ce denotă, în opinia noastră, că această acțiune a avut un rol de șicanare!” 

Ce a contestat în instanță Răzvan Timofciuc

Răzvan Timofciuc a contestat în instanță un plan urbanistic zonal aprobat de către Consiliul Local al Municipiului Iași în cursul anului trecut prin HCL 54/2019. În acel document era vorba despre o investiție imobiliară (unități de cazare și locuințe colective)  pe un teren de 379 mp, de pe strada Hatman Șendrea.
„Reclamantul a depus această acțiune în calitate de consilier local, nu în vreo potențială calitate de persoană vătămată. A prezentat în acțiune o serie de aspecte derizorii. Acele aspecte nu au un fundament real, era ca un du-te-vino, cred că nici dumnealui nu a înțeles exact ce a vrut să reclame! Cel mai flagrant era faptul că ar urma să fie dărâmate niște clădir pentru a se permite accesul către teren, ceea ce e total fals! Există un aviz rutier și nu trebuie dărâmată vreo clădire!”, a declarat miercuri avocata Georgiana Archip, cea care reprezintă în instanță SC Grafic Beta Trust SRL.
Aceasta a adăugat că Timofciuc a susținut în acțiune că niciun imobil din municipiul Iași nu a realizat o parcare în sistem multi-parking, dar acest fapt este complet fals. Asta, deoarece există sistem de parcare multi-parking la o clădire de pe strada Semnului. „Reclamantul a susținut niște aspecte care nu au corespondent în realitate. Mai mult, dumnealui nu s-a prezentat la termene în instanță, deci scopul a fost unul șicanator, aceasta este concluzia logică”, a adăugat Georgiana Archip. 

Răzvan Timofciuc, pus pe procese în ultimii ani 

 Amintim că, de-a lungul ultimilor ani, una dintre principalele preocupări ale consilierului local Răzvan Timofciuc a fost aceea de a contesta în instanțele de judecată diverse hotărâri ale Consiliului din care face parte. Mai exact, Timofciuc a atacat de fiecare dată hotărârile Consiliului Local care l-au deranjat personal.
Pe de altă parte, Răzvan Timofciuc a pierdut multe dintre procesele intentate diverselor autorități local, precum și companiilor care investesc în dezvoltarea orașului și a județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *