Prima pagină » Cancan » Răzvan Simion și Lidia Buble au avut o relație controversată. Adevăratul motiv al despărțirii

Răzvan Simion și Lidia Buble au avut o relație controversată. Adevăratul motiv al despărțirii

02 dec. 2021, 15:46,
în Cancan

Răzvan Simion și Lidia Buble au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, dar s-au despărțit după 5 ani de relație. La scurt timp după separare, cei doi și-au refăcut viețile. Recent, Lidia Buble se afișa cu actorul Harlys Becerra. La rândul lui, Răzvan Simion formează un cuplu frumos cu Daliana Răducan, de profesie arhitect.

Răzvan Simion este de părere că a fost insuficient pentru Lidia. Din spusele apropiaților, cei doi se înțeleg mai bine ca prieteni. Lidia Buble l-a descris pe Răzvan ca fiind marea sa dragoste. Îndrăgita cântăreață îl iubește pe prezentatorul de la Neața și acum, dar în alt fel. Recent, Lidia Buble a participat la emisiunea Asia Express. Dani Oțil a făcut o glumă în emisiunea Neața despre ea, Răzvan, dar și Harlys Becerra.

Răzvan Simion și Lidia Buble, cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de 5 ani. Relația celor doi a fost controversată, deoarece prezentatorul era însurat cu Diana, la acea vreme. Cu toate acestea, cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Înainte ca Răzvan Simion să divorțeze, ei au avut parte de o poveste de iubire interzisă. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul trecut, după o relație de 5 ani. Despre fostul său iubit, artista care provine dintr-o familie numeroasă a spus că a fost marea sa dragoste.

„N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a spus Lidia Buble după despărțire.

După ce ea și Răzvan au luat-o pe drumuri separate, fanii au asaltat-o pe vedetă cu întrebări pe Instagram, zilnic. Ca răspuns la curiozitățile fanilor, Lidia a declarat că este fericită alături de actualul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra. Cântăreața Jo, prietenă apropiată a Lidiei Buble, a declarat că Răzvan și fosta sa prietenă se înțeleg mai bine după despărțire, decât în perioada în care formau un cuplu. Cu privire la motivul despărțirii, Răzvan Simion este de părere că nu a mai fost în stare să o facă fericită.

Dani Oțil, glume la adresa fostei iubite a lui Răzvan Simion

În emisiunea Neața cu Răzvan și Dani este mereu voie bună. Într-una din ediții, s-a vorbit despre emisiunea Asia Express. Atunci, Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut o glumă la adresa colegului său de platou. Astfel, acesta a făcut aluzie la fosta relație a lui Răzvan Simion cu Lidia Buble.

„Păi stai, mă, Răzvan a fost în pat cu Asia Express (n.r. – făcând aluzie la Lidia Buble)”, a spus proaspătul tătic.

Totodată, nici actualul iubit al Lidiei Buble nu a scăpat de glumele lui Dani Oțil. Co-prezentatorul emisiunii Neața l-a numit pe Harlys Becerra „frumușelul cu barbă” și „Turbo Prințesica”. În altă ordine de idei, Răzvan Simion și Lidia Buble și-au găsit fericirea lângă alte persoane și se înțeleg mai bine ca prieteni, decât ca iubiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *