Prima pagină » Cancan » Răzvan Simion, nuntă la etajul 25, cu decor și priveliște de vis. Cum a arătat locul în care s-a ținut petrecerea

Răzvan Simion, nuntă la etajul 25, cu decor și priveliște de vis. Cum a arătat locul în care s-a ținut petrecerea

10 iun. 2024, 10:39,
în Cancan

Răzvan Simion a avut o nuntă cu totul și cu totul deosebită. Vedeta TV s-a căsătorit cu Daliana Răducan, arhitecta superbă cu care are o relație de trei ani.

Nunta a fost una discretă, departe de ochii lumii virtuale, dar rafinată în același timp. Evenimentul a fost restrâns, cu un număr mic de invitați, și a avut loc într-un cadru inedit, la etajul 25 al unei clădiri din București.

Răzvan Simion, nuntă la etajul 25, cu decor și priveliște de vis

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie, în aceeași zi în care și-au unit destinele și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, cu iubita sa, Ana Maria Pop, precum și fosta mare gimnastă Larisa Iordache cu partenerul ei, Cristian Chiriță. Daliana și Răzvan au avut o ceremonie discretă și au anunțat vestea pe rețelele sociale abia după eveniment. Amândoi au distribuit fotografii și un mesaj comun.

Carmen Ioniță, organizatoare de nunți și prietenă a cuplului, a fost cea care a împărtășit detalii și imagini de la petrecerea de nuntă. Ea s-a ocupat integral de nunta lor, precum și de alte evenimente celebre, inclusiv nunți și botezuri. Carmen a distribuit fotografii cu decorul splendid, dominat de alb și auriu, unde doar trandafirii roșii, simbol al iubirii, aduceau o notă de culoare. Peretele pentru fotografii era decorat cu sute de hortensii albe, mesele erau înfrumusețate cu pahare ce conțineau lumânări, iar drumul de la intrare până la locul petrecerii era marcat de lumânări aprinse.

Unde au făcut petrecerea Daliana și Răzvan?

Petrecerea s-a ținut într-un loc exclusivist și elegant, potrivit perfect cu stilul mirilor. Cei doi și-au întâmpinat invitații la etajul 25 al unui restaurant rafinat, situat în clădirea Ana Tower de pe bulevardul Poligrafiei din București.

Priveliștea a fost impresionantă, la fel și interiorul. Prețurile sunt destul de ridicate, având în vedere că un meniu pentru un brunch costă 350 de lei de persoană. Totuși, preparatele și selecția de vinuri sunt de excepție.

La nunta lui Răzvan Simion au fost prezente doar 50-60 de persoane, dar bineînțeles că Dani Oțil și soția lui nu puteau lipsi. Prieteni încă din copilărie, colegi la Neatza și la diverse evenimente, practic ca niște frați, Dani și Răzvan s-au sprijinit reciproc în momentele importante ale vieții lor. La nunta prietenului său, Dani a arătat impecabil într-un costum perfect, personalizat cu inițialele lui.

Nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a fost una de poveste, cu invitați unul și unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *