Prima pagină » Cancan » Răzvan Simion, la vârsta maturității depline, trăiește o nouă iubire. Cu câți ani este mai mare decât Daliana Răducan

Răzvan Simion, la vârsta maturității depline, trăiește o nouă iubire. Cu câți ani este mai mare decât Daliana Răducan

29 nov. 2021, 13:01,
în Cancan

Răzvan Simion a ajuns la vârsta frumoasă a maturității. În prezent, formează un cuplu cu Daliana Răducan. În trecut, a fost însurat cu Diana, iar din căsnicie are doi copii. După divorț, fosta sa soție și-a refăcut viața. Deși între Răzvan și Daliana există o diferență vizibilă de vârstă, acest lucru nu stă în calea fericirii lor. Daliana Răducan are o relație foarte bună cu Ianca și Tudor Simion, copiii prezentatorului.

Daliana Răducanu are 29 de ani, iar Răzvan Simion are 41. Iubita lui Răzvan Simion a studiat în cadul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Înainte de relația cu Daliana, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble. Și totuși, motivul despărțirii celor doi rămâne necunoscut până astăzi. După despărțire, Lidia Buble s-a axat pe carieră, iar recent a participat la emisiunea Asia Express.

Răzvan Simion este la vârsta marilor împliniri

Răzvan Simion este îndrăgitul prezentator al emisiunii Neatza, de pe Antena 1, pe care o prezintă alături de prietenul său, Dani Oțil. Răzvan Simion s-a născut în Reșița, iar în prezent are 41 de ani. În trecut, a căsătorit cu Diana Simion. Cei doi au divorțat în 2015, după mai bine de 15 ani de mariaj. După divorțul de Răzvan, Diana s-a recăsătorit. Din căsnicia anterioară, Răzvan Simion are doi copii: Ianca și Tudor Simion. Aceștia sunt extrem de apropiați de Daliana Răducan. Recent, iubita lui Răzvan Simion a dezvăluit că ea și copii iubitului său vorbesc zilnic.

„Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a mai spus tânăra arhitectă.

Anul acesta, Ianca Simion a împlinit 17 ani. Recent, Răzvan Simion a dezvăluit că fiica sa își dorește să urmeze o facultate de filologie, iar el o ajută să aleagă instituția cea mai potrivită. Deși fiul său, Tudor, este prea tânăr pentru a se gândi la o carieră, prezentatorul speră ca băiatul să-i calce pe urme și să aibă o carieră în televiziune.

Cu câți ani este mai mare decât Daliana Răducan

Între Răzvan Simion și iubita sa este o diferență de 12 ani. Cu toate acestea, vârsta nu stă în calea fericirii lor. Relația celor doi evoluează rapid, iar cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună. Într-un interviu, cei doi au povestit cum și-au început povestea de iubire. Relația celor doi a început la câteva luni după ce Răzvan și Lidia Buble s-au despărțit. În ciuda opiniei publice, Daliana Răducan nu este de părere că relația a evoluat cu pași repezi.

„Dacă am fi făcut nunta și aș fi fost gravidă la acest moment, am fi putut spune că am evoluat cu pași repezi. Relația noastră a evoluat firesc pentru doi oameni maturi”, a mărturisit aceasta. De asemenea, iubita lui Răzvan Simion este de părere că traiul comun le-a pus iubirea la încercare.

Răzvan Simion și iubita, vacanță romantică peste hotare

Daliana și iubitul său faimos au în comun dragostea pentru călătorie. Anul trecut, cei doi au vizitat Turcia. Anul acesta, însă, cei doi au mers într-o mini vacanță în Grecia, la Atena. Răzvan Simion și Daliana s-au cazat la un hotel de lux, unde au servit mâncare cu specific grecesc. În plimbările romantice, cei doi au admirat arhitectura orașului. Pe contul de Instagram, Răzvan Simion a postat câteva imagini din aceste plimbări, pentru a-și împărtăși fericirea cu fanii săi. În altă ordine de idei, pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan vârsta nu contează, iar cei doi arată și se simt foarte bine împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`