Prima pagină » Cultural » Răzvan Simion, apariții surprinzătoare pe Instagram. Ce mesaj a postat celebrul prezentator pentru frumoasa lui iubită

Răzvan Simion, apariții surprinzătoare pe Instagram. Ce mesaj a postat celebrul prezentator pentru frumoasa lui iubită

14 sept. 2022, 09:20,
în Cultural

Răzvan Simion și-a uimit recent fanii cu apariții surprinzătoare pe Instagram. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan și este mai fericit ca oricând. Dincolo de lumina reflectoarelor, cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Deși relația lor a fost criticată de unii, Răzvan Simion și iubita lui nu au ținut cont de replicile dure ale celor din jur. Iată ce mesaj a postat celebrul prezentator pentru frumoasa lui iubită.

Răzvan Simion, în ipostaze surprinzătoare pe Instagram

Carismaticul prezentator Răzvan Simion se declară un bărbat împlinit la vârsta de 42 de ani. Acesta se bucură din plin de succes în carieră și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Răzvan Simion radiază de fericire și în viața privată.

Îndrăgitul prezentator tv se iubește de mai bine de doi ani cu Daliana Răducan, de profesie arhitect. Deși la începutul relației, cei doi au fost ținta replicilor răutăcioase, aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur și sunt de nedespărțit.

Răzvan Simion nu ezită să își declare public iubirea față de Daliana Răducan și se afișează în ipostaze tandre alături de aceasta. Prezentatorul își răsfață iubita cu vacanțe în locuri exclusiviste, iar pe rețelele de socializare postează mesaje inedite pentru femeia care i-a cucerit inima.

Răzvan Simion are doar cuvinte de laudă pentru Daliana Răducan și se bucură din plin de momentele frumoase petrecute alături de aceasta.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre.”, a mărturisit îndrăgitul prezentator tv.

Deși a avut parte de povești de dragoste tumultuoase și a trecut printr-un divorț dureros, Răzvan Simion și-a găsit fericirea alături de actuala iubită și se declară un bărbat împlinit. De provocări pe plan personal a avut parte și frumoasa actriță Corina Dănilă. Aceast are o relație tensionată cu fostul soț și a rămas marcată de multe suferințe în viața privată.

Și actrița Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar despărțirile scandaloase au propulsat-o în atenția publicului autohton.

Ce mesaj inedit a postat prezentatorul pentru iubita sa

Răzvan Simion nu ezită să se afișeze în ipostaze romantice alături de Daliana Răducan, femeia care i-a cucerit inima. Cei doi postează fotografii inedite în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cu ocazia zilei de naștere a frumoasei sale iubite, Răzvan Simion a postat un mesaj emoționant.

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion este mai fericit ca oricând alături de iubita sa, Daliana Răducan, și are planuri mărețe de viitor. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, dar atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează împreună în spațiul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *