Prima pagină » Cancan ultimă oră » Răzvan Simion a început să plângă în direct pentru Adda în timpul matinalului de la Antena

Răzvan Simion a început să plângă în direct pentru Adda în timpul matinalului de la Antena

07 apr. 2022, 23:16,
în Cancan ultimă oră

Răzvan Simion a început să plângă în direct pentru Adda în timpul matinalului de la Antena, în momentul în care i-a povestit despre problemele ei de sănătate. Prezentatorul nu s-a mai putut abține și a încercat să o încurajeze pe cântăreață.

Cântăreața Adda a fost invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, unde a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei. Adda a fost diagnosticată greșit și timp de doi ani a suferit de o boală pe care, în realitate, nu o avea. Abia acum, fosta concurentă de la Asia Express a aflat că se confruntă cu boala Lyme și a început un alt tratament cu pastile, apoi vor urma injecțiile.

Adda a vorbit despre problemele ei de sănătate

Pentru artistă, sănătatea a devenit o prioritate. După doi ani de pandemie și, curând, de război, Adda a aflat și că suferă boala Lyme, pentru care ia un alt tratament. După multe rezultate eronate, cântăreața a aflat care este diagnosticul corect.

Invitată la matinalul de la Antena 1, Adda a stat de vorbă cu Răzvan Simion. Artista i-a povestit despre problemele ei de sănătate. Auzind ce i se întâmplă, prezentatorul tv a început să plângă în direct, fiind vizibil emoționat.

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de Lyme și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț. Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații. Când am filmat Paranoia (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”, a dezvăluit Adda în cadrul emisiunii de la Antena 1, scrie Fanatik.

Adda: „Nu mă face să plâng acum”

La un moment dat, colegul lui Dani Oțil a remarcat o fotografie cu Adda alături de soțul ei, Cătălin Rizea, și băiețelul pe care îl au împreună.

„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că pentru ei…”, a observat Răzvan Simion.

„Dar nu mă face să plâng acum. E dimineață! Nu mă face să plâng. M-am machiat singură frumos și nu…”, a spus Adda încercând să nu se emoționeze.

„Da, lasă că plâng eu”, i-a răspuns prezentatorul.

„Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă, vreau să fac muzică frumoasă și sunt convinsă că mă voi vindeca”, a mai continuat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`