Prima pagină » Cancan ultimă oră » Răzvan Simion a făcut anunțul în direct! Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat, de fapt, să zică

Răzvan Simion a făcut anunțul în direct! Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat, de fapt, să zică

28 apr. 2023, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Alături de Dani Oțil, Răzvan Simion deține supremația audiențelor cu matinalul pe care îl prezintă deja de 15 ani, iar telespectatorii nici nu-și pot imagina cum ar fi show-ul fără acest duo cu care i-au cucerit.

Iar zvonuri despre o posibilă plecare a lui Răzvan Simion au mai fost și în trecut, dar au rămas doar la nivel de bârfe pe care prezentatorul TV nici nu a vrut să le comenteze. Doar că în ediția de astăzi, acesta a deschis un subiect care pentru câteva momente le-a dat palpitații privitorilor, care pentru o secundă s-au gândit la ce a fost mai rău.

Răzvan Simion a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta! S-a întâmplat totul în direct

Acesta a început dezvăluirea într-un mod dramatic, iar tensiunea fanilor cu siguranță a început să crească, căci toți s-au gândit că Răzvan Simion își va anunța retragerea din televiziune, dar, din fericire, nu a fost așa.

Prezentatorul TV a anunțat doar că nu mai vrea să audă de o platformă și anume TikTok, iar asta pentru că rămâne captivat de ceea ce se întâmplă pe aplicație și pierde o grămadă de timp în care ar putea să fie productiv. Astfel că vrea să pună capăt noului său „viciu”.

„Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat TikTok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de TikTok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a explicat Răzvan Simion în timpul emisiei.

Cum a scăpat Răzvan Simion de cea mai mare dependență a sa

Poate nu multă lume știa acest detaliu despre prezentatorul TV, dar acesta era dependent de fumat. S-a apucat pentru că majoritatea din jurul lui făceau asta, deși recunoaște că, la început, nu i-a plăcut deloc să facă asta. Apoi, după ce i-a devenit viciu, a încercat din răsputeri să se lase, iar lupta cu adicția a fost extrem de grea, dar a reușit în cele din urmă.

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las”, recunoștea prezentatorul TV în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`