Prima pagină » Cancan » Răzvan Simion a apărut în public cu iubita sa. Cine este misterioasa brunetă

Răzvan Simion a apărut în public cu iubita sa. Cine este misterioasa brunetă

21 sept. 2020, 12:09,
BZI.ro, în Cancan

Răzvan Simion a apărut în public cu iubita sa după câteva luni bune de când acesta s-a despărţit de Lidia Buble. Relaţia dintre cei doi a durat aproape şase ani. Având în vedere că cei doi erau liberi, era de aşteptat ca prezentatorul tv să îşi caute o nouă parteneră.

Până în prezent, Lidia Buble nu şi-a găsit încă pe nimeni, însă Răzvan a fost surprins în compania mai multor domnişoare.

Răzvan Simion escapadă în Turcia cu iubita sa

Celebrul prezentator a fost fotografiat, la sfârşitul lunii august, în timp ce se afla într-o mică escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasa.

În acest weekend, pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Răzvan și noua sa iubită, în timp ce se aflau într-un club, împreună cu mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton, printre care bunul său coleg Dani Oțil, cu iubita lui, și Ţinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu (cunoscută drept „Mama Natură”).

Imaginile au fost făcute publice chiar de Ţinu printr-o serie de Instastories. Mândru de locul în care se aflau cu toții, Ţinu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare și Răzvan, lângă o brunetă tânără, cu părul lung. Fără nicio intenție de a se mai ascunde, cei doi s-au lăsat filmați și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Buble și Simion s-au despărțit la începutul acestei veri. Artistă nu are momentan pe nimeni special în viața sa, ea alegând, după încheierea relației cu Răzvan, să-și focalizeze atenția pe viața profesională.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a fost fotografiat pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deși inițial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ține de parte de ochii curioșilor.

Cei doi au fost discreți și nu s-au manifestat romantic. Domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declarație despre această scenă, ba mai mult, a susținut că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continuă să rămână managerul Lidiei Buble

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată.

Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Findcă i s-au tot pus întrebări și a fost descusută pe marginea acestui subiect, vedetă a răbufnit pe Facebook. „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară!”, a scris Lidia Buble, sătulă să vadă cum „amicii” de pe social media îi intră cu bocancii în intimitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *