Prima pagină » Radio » Actualitate » Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, imaginea momentului alături de copii. Cine va avea custodia acestora

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, imaginea momentului alături de copii. Cine va avea custodia acestora

06 mart. 2023, 09:27,
în Radio

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-a pozat în weekend alături de cei doi copii pe care îi are cu sora Deliei. După cum se știe, cei doi s-au despărțit de câteva luni, însă abia de curând au confirmat separarea. De ceva vreme, Oana Matache formează un cuplu cu Radu Siffredi, însă această relație nu este văzută cu ochi buni de cei apropiați.

Divorțul Oanei Matache a surprins pe toată lumea, deoarece din exterior se părea că sora Deliei are un mariaj fericită alături de Răzvan Miheț. Cei doi fuseseră cununați de Delia și Răzvan Munteanu și au împreună doi copii, Jessie și Bogdan. La momentul separării, Oana Matache a luat copii și a plecat de acasă.

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, imaginea momentului alături de copii

După ani în care Răzvan Miheț a stat departe de lumea mondenă, fostul soț al Oanei Matache se bucură de toată atenția publică. Fiind părăsit, dintr-o dată, de sora Deliei, cei doi încă nu au apucat să stabilească exact ce se va întâmpla cu copiii lor.

Duminică, fostul partener al Oanei Matache a postat o imagine în care se poate observa că este în mașină alături de Jessie și Bogdan. După o perioadă de câteva zile în care mulți fani se întrebau dacă Răzvan Miheț își poate vedea copiii, a venit și răspunsul.

Cel mai probabil, și-a petrecut ziua cu copiii doar pentru o scurtă perioadă, pentru a-i duce în parc, apoi la mama lor. La câteva ore după aceea, Oana și noul ei partener au postat imagini cu cei mici.

Oana Matache și Răzvan Miheț, despărțire surprinzătoare

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, iar nași le-au fost nimeni alții decât Delia și Răzvan Munteanu. La scurtă vreme după aceea, au devenit părinți și au, în prezent, doi copii, pe Jessie și Bogdan. Din exterior, relația lor părea una ideală, dar se pare că sora cântăreței nu era deloc mulțumită de soț.

Sora Deliei a comentat în urmă cu o săptămână știrile apărute cu ea și a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei. Aceasta a recunoscut că despărțirea de Răzvan a avut loc mai repede, deoarece l-a cunoscut pe Radu. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip.

La ziua de naștere a lui Silviu Faiăr, creator de conținut, Oana Matache l-a întâlnit pe Radu Bădilaș, autointitulat, după actorul cunoscut din filmele pentru adulți, Radu Siffredi. Cei doi au decis să înceapă o relație romantică și sora Deliei a plecat de acasă cu tot cu copii, lăsându-l pe Răzvan Miheț singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *