Prima pagină » Cultural » Răzvan Miheț, apariție de senzație la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Fostul soț al Oanei Matache a dansat provocator cu o artistă celebră

Răzvan Miheț, apariție de senzație la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Fostul soț al Oanei Matache a dansat provocator cu o artistă celebră

29 mai 2023, 10:55,
în Cultural

Răzvan Miheț i-a uimit pe toți cu o apariție de senzație la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Bărbatul și-a revenit după divorțul scandalos de Oana Matache, iar în ultima vreme este tot mai prezent în lumina reflectoarelor. Acesta a participat la nunta prietenilor săi, Smiley și Gina Pistol, și a fost surprins în ipostaze extrem de apropiate cu o actriță îndrăgită de publicul autohton. Fostul soț al Oanei Matache a dansat provocator cu o artistă celebră.

Răzvan Miheț, apariție de senzație la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Răzvan Miheț s-a aflat printre invitații de seamă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Fostul soț al Oanei Matache nu a lipsit de la marele eveniment și s-a distrat pe măsură. Acesta a dansat ore în șir și a atras multe priviri, însă un detaliu a dat de bănuit.

Răzvan Miheț a fost surprins în ipostaze extrem de apropiate cu nimeni alta decât Sore. Cei doi au dansat provocator, iar mulți sunt de părere că ar avea o relație. Deși Răzvan Miheț și Sore au păstrat distanța și aparențele, aerul de complicitate, schimbul de priviri și gesturile tandre ar fi pus lumea pe gânduri.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu. Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Erin, iar Răzvan Miheț a divorțat de Oana Matatche, cu care are doi copii. Ambii sunt liberi și dornici să își refacă viața, însă preferă să păstreze discreția când vine vorba de planul amoros.

Rezervat în declarații când vine vorba de viața sentimentală este și actorul Andrei Ivan. Acesta evită să vorbească despre femeia care i-a cucerit inima și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

Ce spune Răzvan Miheț despre mariajul eșuat

Răzvan Miheț și Oana Matache au fost protagoniștii unui scandal de amploare în lumea mondenă. Cei doi au șocat cu vestea că vor divorța. Se pare că motivul ar fi fost infidelitatea Oanei Matache, care și-a găsit fericirea în brațele altul bărbat. Răzvan Miheț are doi copii cu sora Deliei. Bărbatul este implicat în creșterea acestora, însă evită să vorbească despre mariajul eșuat. În schimb, Oana Matache a dezvăluit motivele pentru care a decis să pună punct căsniciei sale. Aceasta a mărturisit că a fost criticată pe nedrept, însă dorește să își refacă viața și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». (…) Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.

Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta.”, a declarat sora Deliei Matache.

Răzvan Miheț s-a distrat de minune la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, însă a stârnit multe zvonuri după ce a dansat provocator cu Sore. Mulți sunt de părere că gsturile tandre dintre ei trădează de fapt că au o relație. Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *