Prima pagină » Actualitate » Răzvan Marin, mesaj către suporteri după participarea la Euro 2024
Răzvan Marin, mesaj către suporteri după participarea la Euro 2024

Răzvan Marin, mesaj către suporteri după participarea la Euro 2024

03 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Actualitate

Răzvan Marin le-a mulţumit suporterilor echipei naţionale pentru sprijinul necondiţionat arătat la Euro 2024 şi a precizat, într-un mesaj postat pe Facebook, că „povestea continuă”.

El le-a cerut suporterilor să rămână alături de tricolori.

„Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastră continuă!
Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, ca suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMÂNIA!”, a scris Răzvan Marin.

Edward Iordănescu l-a omagiat pe tatăl său, Anghel Iordănescu, după eliminarea tricolorilor

Selecţionerul Edward Iordănescu l-a omagiat pe tatăl său, Anghel Iordănescu, într-un mesaj postat pe Facebook, după eliminarea tricolorilor de la Campionatul European. El a precizat că se bucură că a tărit o parte din experienţa celui care „a fost, este şi va fi mereu cel mai bun”.

„El a fost, este şi va fi mereu cel mai bun! Sunt doar bucuros că am trăit o mică parte din ceea ce a trăit el! România mereu în inima noastră”, a notat Edi Iordănescu pe o imagine în care apar el şi Anghel Iordănescu în momente diferite, pe teren.

Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Anghel Iordănescu a fost antrenorul „Generaţiei de Aur” care a ajuns, în 1994, până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *