Prima pagină » Sport » Răzvan Marin, mai aproape ca niciodată de Serie A! Presa din Olanda anunță că despărțirea românului de Ajax Amsterdam este iminentă
Răzvan Marin, mai aproape ca niciodată de Serie A! Presa din Olanda anunță că despărțirea românului de Ajax Amsterdam este iminentă

Răzvan Marin, mai aproape ca niciodată de Serie A! Presa din Olanda anunță că despărțirea românului de Ajax Amsterdam este iminentă

25 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Răzvan Marin este foarte aproape să plece de la Ajax Amsterdam, urmând să se transfere cel mai probabil în Serie A.

Răzvan Marin, mijlocașul lui Ajax Amsterdam, este dorit în Serie A de fost formație a lui Walter Zenga, Cagliari. Jurnaliștii olandezi scriu că internaționalul român de 24 de ani nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag.
Marin a fost transferat la Amsterdam la începutul sezonului precedent, după 2 ani și jumătate foarte buni petrecuți în tricoul lui Standard Liege. Ajax a plătit în schimbul mijlocașului român 12,5 milioane de euro, dar Răzvan nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe Johan Cruijff ArenA.

Week-end-ul anterior, Ajax a învins RB Salzburg într-un joc amical, scor 4-1, iar antrenorul „lăncierilor” a decis să nu-l folosească niciun minut pe Răzvan Marin. Potrivit vi.nl, fotbalistul de 24 de ani nu mai face parte din planurile de viitor ale formației din capitala Olandei, iar cel mai probabil, Cagliari va fi noua sa echipă.

Răzvan Marin este dorit în Serie A

Răzvan Marin are o înțelegere cu Ajax valabilă până în vara anului 2024. Discuțiile privind transferul mijlocașului de 24 de ani vin în contradicție cu declarațiile tatălui fotbalistului, Petre Marin:

„Tot timpul în jurul lui Răzvan a existat interes, dar ei au refuzat orice discuție, cu orice echipă! Probabil o să aibă discuții cu antrenorul și cu cei din conducerea lui Ajax. El își dorește foarte mult să evolueze, să aibă continuitate”.

Cu toate acestea, interesul lui Cagliari este din ce în ce mai pronunțat. Eusebio Di Francesco l-a înlocuit pe Walter Zenga pe banca echipei din Sardinia și vrea să reconstruiască lotul pentru sezonul următor. Noul antrenor al lui Cagliari are nevoie de întăriri la mijlocul terenului, iar Răzvan Marin s-ar potrivi profilului de jucător pe care îl caută, scrie Calciomercato.it.

Răzvan Marin, cel mai fericit român după eliminarea lui Lyon! Cum profită Ajax de victoria lui Bayern

Ajax Amsterdam, echipa la care evoluează Răzvan Marin, va participa direct în grupele UEFA Champions League în sezonul 2020-2021, în urma eliminării lui Lyon din semifinalele competiției.
Formația lui Rudi Garcia a fost învinsă de Bayern Munchen în penultimul act al UEFA Champions League, scor 3-0, astfel a pierdut ultima șansă de a evolua în sezonul viitor al cupelor europene. Lyon s-a clasat pe poziția a 7-a în stagiunea precedentă din Ligue I și numai cucerirea Ligii Campionilor i-ar fi permis o nouă participare în cea mai prestigioasă întrecere continentală.
Înfrângerea lui Lyon a fost primită cu brațele deschise la Amsterdam. Răzvan Marin și coechipierii săi au scăpat de emoțiile play-off-ului UCL și vor fi direct în grupele competiției în sezonul ce stă să înceapă. Echipa din Hexagon era singura formație din semifinale care ar fi putut-o trimite pe campioana Olandei în ultimul tur preliminar, în cazul câștigării trofeului.

Răzvan Marin, dorit în continuare de Ajax pe Johan Cruijff ArenA

Este al 3-lea an la rând în care Ajax evoluează în grupele UEFA Champions League și a 16-a oară în total. Răzvan Marin va participa alături de campioana Olandei în cea mai importantă competiție europeană. Chiar dacă mijlocașul român a intrat în vizorul mai multor formații din Serie A, „lăncierii” nu vor să renunțe la fotbalistul de 24 de ani.

Se știu 20 din cele 32 de echipe care vor asigura spectacolul în ediția viitoare a UEFA Champions League: Ajax (Olanda), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea (Anglia), Juventus, Inter, Lazio, Atalanta (Italia), Real Madrid, FC Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid (Spania), Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Borussia Monchengladbach (Germania), PSG, Olympique Marseille, Rennes (Franța), Zenit, Lokomotiv Moscova (Rusia), Șahtior Donețk (Ucraina), FC Porto (Portugalia), Club Brugge (Belgia), Istanbul Basaksehir (Turcia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *