Prima pagină » Sport » Răzvan Marin, cel mai fericit român după eliminarea lui Olympique Lyon! Cum profită Ajax Amsterdam de victoria lui Bayern Munchen
Răzvan Marin, cel mai fericit român după eliminarea lui Olympique Lyon! Cum profită Ajax Amsterdam de victoria lui Bayern Munchen

Răzvan Marin, cel mai fericit român după eliminarea lui Olympique Lyon! Cum profită Ajax Amsterdam de victoria lui Bayern Munchen

21 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Echipa la care evoluează Răzvan Marin, Ajax Amsterdam, va participa direct în grupele UEFA Champions League în sezonul 2020-2021, în urma eliminării lui Lyon din semifinalele competiției

Ajax Amsterdam, echipa la care evoluează Răzvan Marin, va participa direct în grupele UEFA Champions League în sezonul 2020-2021, în urma eliminării lui Lyon din semifinalele competiției.
Formația lui Rudi Garcia a fost învinsă de Bayern Munchen în penultimul act al UEFA Champions League, scor 3-0, astfel a pierdut ultima șansă de a evolua în sezonul viitor al cupelor europene. Lyon s-a clasat pe poziția a 7-a în stagiunea precedentă din Ligue 1 și numai cucerirea Ligii Campionilor i-ar fi permis o nouă participare în cea mai prestigioasă întrecere continentală.
Înfrângerea lui Lyon a fost primită cu brațele deschise la Amsterdam. Răzvan Marin și coechipierii săi au scăpat de emoțiile play-off-ului UCL și vor fi direct în grupele competiției în sezonul ce stă să înceapă. Echipa din Hexagon era singura formație din semifinale care ar fi putut-o trimite pe campioana Olandei în ultimul tur preliminar, în cazul câștigării trofeului.

Răzvan Marin, dorit în continuare de Ajax

Este al 3-lea an la rând în care Ajax Amsterdam evoluează în grupele UEFA Champions League și a 16-a oară în total. Răzvan Marin va participa alături de campioana Olandei în cea mai importantă competiție europeană. Chiar dacă mijlocașul român a intrat în vizorul mai multor formații din Serie A, „lăncierii” nu vor să renunțe la fotbalistul de 24 de ani. Finala UEFA Champions League, Bayern Munchen – PSG, se va disputa duminică, de la ora 22:00, pe Estadio da Luz din Lisabona, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1!

Răzvan Marin, criticat de o legendă a lui Ajax Amsterdam

Răzvan Marin a jucat 45 de minute în partida amicală câștigată, scor 2-0, de Ajax cu austriecii de la Wolfsberger, dar nu a reușit să convingă.
Rafael van der Vaart, fost mare internațional olandez, fotbalist la Ajax sau Real Madrid, l-a criticat pe Răzvan Marin pentru prestația de pe gazon, iar una dintre cauzele formei modeste a internaționalului român ar putea fi lipsa de încredere.

„Foarte slab, foarte slab. Se mișcă în teren, am avut mereu senzația că poate oferi mai mult, dar pare că nu are deloc încredere. Cum joacă fiecare minge, parcă e daltonist. Parcă și-ar spune «nu sunt suficient de bun». La Ajax, pe postul lui, nu ai voie să pierzi mingea”, a declarat Rafael van der Vaart, pentru postul de televiziune olandez Ziggo.

Chiar dacă nu a ezitat să critice randamentul lui Răzvan Marin, Rafael van der Vaart recunoaște că încă are încredere că mijlocașul român se poate impune la Ajax.

„N-aș vrea să spun ceva greșit, eu continui să cred că poate mai mult. Era cel mai bun jucător la Standard Liege. Are curse interesante, avansează bine, are șuturi bune”, a încheiat fostul internațional olandez.

Se știu 20 din cele 32 de echipe, care vor asigura spectacolul în ediția viitoare a UEFA Champions League

Se știu 20 din cele 32 de echipe care vor asigura spectacolul în ediția viitoare a UEFA Champions League: Ajax (Olanda), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea (Anglia), Juventus, Inter, Lazio, Atalanta (Italia), Real Madrid, FC Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid (Spania), Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Borussia Monchengladbach (Germania), PSG, Olympique Marseille, Rennes (Franța), Zenit, Lokomotiv Moscova (Rusia), Șahtior Donețk (Ucraina), FC Porto (Portugalia), Club Brugge (Belgia), Istanbul Basaksehir (Turcia).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *