Prima pagină » Sport » Răzvan Marin, blocat de Ajax Amsterdam: „Există interes, dar ei refuză orice discuție!”. Românul este dorit în Serie A
Răzvan Marin, blocat de Ajax Amsterdam:

Răzvan Marin, blocat de Ajax Amsterdam: „Există interes, dar ei refuză orice discuție!”. Românul este dorit în Serie A

20 aug. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Fotbalistul Răzvan Marin s-a săturat să fie rezervă la Ajax Amsterdam, dar tatăl său anunță că „lăncierii” nu vor să-l piardă acum.

Răzvan Marin a intrat în vizorul italienilor de la Cagliari, însă tatăl mijlocașului, Petre Marin, spune că Ajax Amsterdam refuză să negocieze un eventual transfer al românului. Răzvan Marin s-a săturat să fie rezervă la Ajax, dar tatăl său anunță că „lăncierii” nu vor să-l piardă acum:

„Tot timpul în jurul lui Răzvan a existat interes, dar ei au refuzat orice discuție, cu orice echipă!
Probabil o să aibă discuții cu antrenorul și cu cei din conducerea lui Ajax. El își dorește foarte mult să evolueze, să aibă continuitate”, a spus Petre Marin, pentru AntenaSport.

Eusebio Di Francesco l-a înlocuit pe Walter Zenga pe banca echipei din Sardinia și vrea să reconstruiască lotul pentru sezonul următor. Noul antrenor al lui Cagliari are nevoie de întăriri la mijlocul terenului, iar Răzvan Marin s-ar potrivi profilului de jucător pe care îl caută, scrie Calciomercato.it. Totuși, Cagliari nu se grăbește să-l cumpere definitiv pe Marin și vrea, mai întâi, un împrumut, cu opțiune de cumpărare.

Răzvan Marin, remarcat de olandezi după primul amical

Răzvan Marin a jucat în a doua repriză a amicalului dintre Ajax și RKC Waalwijk, iar evoluția sa a fost remarcată și de ziariști, dar în primul rând de antrenorul Erik ten Hag.
A fost primul meci post-pandemie pentru lăncieri care s-au impus cu 6-1. Joi vor juca o nouă partidă de pregătire contra lui Utrecht.

„Nu a fost ușor după o pauză atât de lungă, dar fericit că am revenit pe gazon după 5 luni. Un meci amical reușit,” a fost mesajul mijlocașului român.

Erik ten Hag: „Un nou sezon, o nouă șansă”

Erik ten Hag speră ca Răzvan Marin să se revanșeze după un prim sezon cenușiu la Amsterdam.

„M-a surprins, am remarcat și eu aplombul și dezinvoltura cu care a jucat Răzvan. Un nou sezon, o nouă șansă! Am văzut că acum are încredere în forțele proprii, este ceva care se întâmplă des cu mulți jucători în al doilea sezon.
Am mai văzut fotbaliști care explodează după ce înțeleg filozofia, au nevoie de timp și adaptare. Dar uneori nu ai cum să ai răbdare la acest nivel”, a fost opinia antrenorului lui Ajax.

Răzvan Marin a intrat după pauză când scorul era doar 1-0 pentru lăncieri după golul lui Lassina Traoré. Mijlocașul român a fost trimis în teren într-o formulă mai tânără a lui Erik Ten Hag, chiar dacă nu au lipsit veteranii Stekelenburg în poartă și Huntelaar în atac.
Răzvan Marin a făcut cuplu în linia mediană cu Donny van de Beek, cel cu care a fost și în vacanță. Românul a fost implicat la unul din goluri, dar cel care a strălucit a fost noua achiziție, brazilianul Antony, autor al unei duble, la fel ca Huntelaar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *