Prima pagină » Sport » Răzvan Marin a primit o veste mare de la Ajax Amsterdam. Marea șansă a internaționalului român!
Răzvan Marin a primit o veste mare de la Ajax Amsterdam. Marea șansă a internaționalului român!

Răzvan Marin a primit o veste mare de la Ajax Amsterdam. Marea șansă a internaționalului român!

03 iul. 2020, 04:00,
în Sport

Răzvan Marin nu va mai pleca din Olanda, de la Ajax Amsterdam, așa cum s-a scris în mai multe rânduri, după ce Standard, Brugge și alte echipe au făcut oferte contracte pentru împrumutul mijlocașului.

Răzvan Marin, 24 de ani, rămâne la Ajax Amsterdam și în sezonul următor, în ciuda un an mai slab, sub ceea ce a arătat la Standard și la naționala României.
Internaționalul român nu va mai pleca din Olanda, așa cum s-a scris în mai multe rânduri, după ce Standard, Brugge și alte echipe au făcut oferte contrecte pentru împrumutul mijlocașului.

Răzvan Marin rămâne la Ajax Amsterdam

Chiar Ajax Amsterdam părea tentată să-l lase pe Răzvan să plece, dar ultimele mișcări făcute de club îi obligă pe conducători să schimbe strategia, anunță presa din Belgia. Și să îi ofere compatriotului nostru o nouă șansă.
Clubul din Amsterdam l-a vândut pe Ziyech și este posibil să renunțe și la Donny van de Beek. În aceste condiții se eliberează două posturi în linia de mijloc, iar Răzvan Marin este cea mai la îndemână soluție, mai ales că a trecut deja perioada de acomodare.

Ajax Amsterdam a avut mai multe oferte pentru Răzvan Marin

„Am avut multe oferte și toate tentante. Oferte bune și pentru mine, și pentru Ajax. Dar am văzut că Ajax nu vrea să renunțe deloc la mine, iar această decizie am interpretat-o ca pe un compliment. Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, Ajax mi-ar fi dat drumul să plec. De aceea, sper ca pe viitor să joc mai mult,” a dezvăluit, în februarie, internaționalul român.

Doi jucători de bază ai echipei naționale, avertizați de Mirel Rădoi: „Joacă bine la început”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre Răzvan Marin și Alexandru Maxim, doi jucători din angrenajul echipei naționale. Antrenorul îi laudă pe cei doi fotbaliști, dar trage și un semnal de alarmă în privința lor.
Rădoi a spus că, în privința lui Răzvan Marin, se sfătuiește cu staff-ul său dacă îl va convoca sau nu, în condițiile în care românul nu joacă la clubul său, Ajax Amsterdam.

„Răzvan vrea să plece la o echipă unde să joace. Vrea să fie împrumutat. Apăruseră variantele Standard și Bruges, dar Ajax nu i-a dat drumul.
O să îl convocăm sau nu? E o discuție pe care o am cu staff-ul meu”, a declarat selecționerul, în exclusivitate la emisiunea Fotbal Club.

Mirel Rădoi, despre Maxim: „La el e un semn de întrebare!”

Totodată, Mirel Rădoi s-a referit și la Alexandru Maxim, care traversează o formă extraordinară în Turcia, sub comanda lui Marius Șumudică.

„Maxim m-a impresionat. A fost și Dică și l-a văzut. La el e un singur semn de întrebare. Exceptând perioada cu antrenorul Bruno Labadia, când a jucat meci de meci, sunt momente în care nu mai evoluează. Poate nu se mai implică, poate se relaxează din cauză că își știe valoarea. El joacă bine la început, apoi urmează problemele. Dar e un fotbalist care poate acoperi mai multe posturi”, a spus tehnicianul, care a dezvăluit și că e posibil să joace cu trei vârfuri.

Fanii lui Ajax au blocat site-ul după apariția noului echipament

Clubul olandez Ajax Amsterdam și-a prezentat noile tricouri pentru meciurile din deplasare în vederea sezonului 2020-2021, iar magazinul online al clubului a fost blocat de numărul mult prea mare de accesări al fanilor, informează cotidianul L’Equipe.
După doar câteva minute de la lansarea noului tricou, site-ul magazinului a cedat afluenței prea mari și a ieșit din funcțiune.
Noul tricou este în culoarea bleu-gris, dotat cu un imprimeu grafic și cu o dungă roșie în jurul gâtului, care reflectă blazonul clubului.
La Ajax Amsterdam este legitimat și mijlocașul român Răzvan Marin.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`