Prima pagină » Cancan » Răzvan Kovacs şi-ar fi abandonat soția şi copilul. Ce a spus Ema Oprișan despre soțul ei

Răzvan Kovacs şi-ar fi abandonat soția şi copilul. Ce a spus Ema Oprișan despre soțul ei

27 aug. 2024, 14:38, 1 ,
în Cancan

Răzvan Kovacs, fost concurent în sezonul trecut la Insula Iubirii, şi-ar fi abandonat soția, pe Ema Oprișan, şi copilul nou-născut. Cei doi au participat la emisiune pentru a-și testa relația, iar bărbatul a călcat strâmb, înșelând-o cu o ispită. Cu toate acestea, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au decis să-și mai acorde o șansă, s-au căsătorit și au și un copil.

Ema, declarații neașteptate în mediul online! Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt cunoscuți pentru participarea lor la „Insula Iubirii” 2023. Deși testul fidelității a fost un obstacol dificil pentru ei, cei doi au reușit să depășească momentele de incertitudine și să își acorde o nouă șansă după finalizarea emisiunii, potrivit Cancan.

S-a lăsat ispitit

În timpul emisiunii, Răzvan Kovacs nu a rezistat tentației și a călcat strâmb, punând în pericol relația sa cu Ema. Astfel, bărbatul și-a înșelat partenera cu ispita Daria, astfel că Ema și Răzvan s-au întors separat în țară. Cu toate acestea, după câteva luni și-au mai dat o șansă.

Deși au decis să-și reconstruiască relația după experiențele trăite, Ema Oprișan recunoaște că nu a reușit încă să depășească complet episodul de infidelitate al lui Răzvan cu Daria, ispita care l-a sedus iremediabil pe acesta. Imaginile din emisiune îi readuc constant în minte momentele dureroase, iar lacrimile nu se opresc atunci când retrăiește acele clipe.

Participarea la „Insula Iubirii”, în sezonul 7, a fost un test intens pentru Răzvan, care și-a expus trăirile fără rețineri. Această autenticitate și intensitate au pus la încercare relația cu Ema, culminând cu trădarea sa și cu despărțirea lor la finalul emisiunii.

Răzvan Kovacs şi-ar fi abandonat soția şi copilul

După o perioadă de despărțire, Ema și Răzvan și-au mai dat o șansă, s-au căsătorit și au devenit părinți. Cu toate acestea, recent, relația lor a luat o întorsătură neașteptată. Ema a făcut un anunț surprinzător pe pagina sa de Instagram, sugerând că, în ciuda faptului că totul părea perfect în viața lor de familie, Răzvan se concentra mai mult pe muncă decât pe viața de acasă.

Ema a transmis în postare că pentru ea, Răzvan reprezenta totul, reprezenta „acasă” însă din păcate, atenția și prioritățile lui erau altele. Postarea a fost ulterior ștearsă, lăsându-i pe fani să se întrebe dacă aceasta este semnul unei crize definitive în relația lor sau doar o altă încercare prin care trebuie să treacă.

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau «sunt ocupat». Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este același și nu îi pasă de suferința lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viață se plătește și nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească și să nu știe ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge)”, a scris Ema într-un story pe pagina sa de Instagram, pe care l-a şters ulterior.

Mesajul enigmatic postat de Răzvan Kovacs

După ce Ema Oprișan a postat un mesaj pe Instagram în care a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu mai merg bine în relația ei cu Răzvan Kovacs, acesta a reacționat la scurt timp. Răzvan a publicat la rândul său un mesaj enigmatic pe rețelele sociale, care pare a fi o replică indirectă la cele spuse de Ema.

„Când arunci cu pietre în cineva, asigură-te că viața ta e ok”, a fost mesajul postat de Răzvan pe Instagram.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
27 august 2024
27 august 2024