Prima pagină » Cancan » Răzvan Fodor, vizită surpriză la soția lui în Grecia. Ce a deranjat-o pe Irina Fodor

Răzvan Fodor, vizită surpriză la soția lui în Grecia. Ce a deranjat-o pe Irina Fodor

19 oct. 2021, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Răzvan Fodor, îndrăgitul prezentator TV al show-ului Burlacul, a încercat să-și surprindă soția cu o vizită în Grecia unde aceasta filmează. Din păcate, totul a degenerat destul de rapid într-o discuție aprinsă, totul având legătură cu o dorință a bărbatului. Astfel, acesta a reușit să o scoată din sărite pe Irina Fodor din cauza uleiului de măsline. Însă cei doi au prezentat respectiva pățanie într-o notă foarte amuzantă.

Răzvan Fodor este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV, acesta debutând inițial în showbiz ca solist și actor. În momentul de față, acesta este prezentator al show-ului matrimonial „Burlacul”, de la Antena 1. Timp de aproape șapte ani, acesta a activat în cadrul formației Krypton, însă ca formație profesională Răzvan este specializat în gimnastică, el absolvind Academia Națională de Educație Fizică și Sport. În ceea ce privește viața de familie, Răzvan este căsătorit cu Irina Fodor din 2010, cei doi având împreună o fată.

Răzvan Fodor, vizită surpriză în Grecia

Soții Fodor au fost mereu apreciați de fani pentru felul în care mențin relația de cuplu dar și pentru cum fac față problemelor apărute. De curând, Răzvan Fodor a mers în Grecia, acolo unde soția sa Irina filmează de ceva timp pentru noua emisiune culinară de la Antena 1. De aceasta dată, actorul și soția lui au dezvăluit pe rețelele de socializare ce li s-a întâmplat, în stilul umoristic care îi caracterizează.

Răzvan a recunoscut în nenumărate rânduri că îi este foarte greu să stea despărțit de soția lui, Irina Fodor. Cum în ultima vreme Irina se află peste hotare pentru proiectul tv din care face parte, Răzvan a decis să îi facă o vizită surpriză în Grecia. Cu toate acestea, soții Fodor nu au stat prea mult fără să se contrazică, motivul fiind uleiul de măsline.

„Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele. Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline, ca să duc acasă. El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline? Niște argintărie, un rimel, un cercel n-ai fi zis să-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!”, a povestit Irina Fodor pe contul de socializare.

Răzvan și Irina Fodor au o familie frumoasă

Diana, fiica cuplului Fodor, are 10 ani

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina de 11 ani, iar fiica lor Diana a împlinit deja zece ani. Recent, prezentatorul TV a vorbit despre proiectele sale dar și cât de mult a contat pentru fiica sa că a stat mai mult acasă. De mai bine de un an, soții Fodor au părăsit Pro TV, unde ambii erau implicați în mai multe proiecte. Cum cei doi nu lucrau foarte mult, au avut timp pentru familie, pentru fiica lor.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina”, spunea Răzvan în urmă cu ceva timp.

Acum, ambii fac parte din echipa Antena 1, unde Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la prezentarea show-ului Asia Express, dar și a emisiunii culinare alături de cei trei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. În prezent, până la reluarea emisiunii Burlacul, Răzvan Fodor prezintă emisiunea „Alpha Kids”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *