Prima pagină » Cancan ultimă oră » Răzvan Fodor, despre drama vieții sale. Suferă de o boală grea de ani buni

Răzvan Fodor, despre drama vieții sale. Suferă de o boală grea de ani buni

08 ian. 2022, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul prezentator TV și fost concurent de la Asia Express se bucură de mare succes în plan profesional, la fel și în ceea ce privește viața personală, dar se pare că are probleme de sănătate. Se confruntă de ani buni cu o afecțiune care nu îi dă deloc liniște.

Răzvan Fodor, despre boala de care suferă

Răzvan Fodor a fost mereu un bărbat asumat și deschis, mai ales cu fanii săi. Nu îi displace să le vorbească acestora despre aspectele personale ale vieții sale și este extrem de iubit de ceilalți pentru această calitate.

Acesta a povestit recent în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar că suferă de astm de mai mulți ani. Deși niciodată nu a lăsat impresia că ar suferi din această cauza și nu s-a lăsat afectat de probleme, dar se pare că de multe ori a întâmpinat complicații din acest motiv.

Prezentatorul a povestit că nu mai putea vorbi și s-a panicat extrem de tare pentru că nu mai avea aer. A avut momente care l-au marcat foarte tare, în care s-a simțit în pericol. Medicii au intervenit la timp și au evitat o tragedie, dar știe că trebuie să fie foarte atent la ce se petrece.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la astmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca astmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele”, a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor, dezvăluiri despre soția lui

Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani, dar se iubesc de 25. În tot acest timp nu s-au despărțit și nu au avut certuri mari.  Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, de care sunt complet fascinați.

Cei doi mărturisesc că secretul relației lor este încrederea și nu pot sta unul fără celălalt. Se completează perfect, sunt cei mai buni prieteni și se iubesc la nebunie. Chiar dacă anii au trecut, știu să fie la fel ca la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *