Prima pagină » Cancan ultimă oră » Răzvan Fodor, criză de astm în timpul somnului. Irina a trecut prin momente de panică: „Se sufoca”

Răzvan Fodor, criză de astm în timpul somnului. Irina a trecut prin momente de panică: „Se sufoca”

05 mai 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Irina Fodor a mărturisit că a trecut prin momente tensionate și de panică împreună cu Răzvan în urmă cu ceva timp atunci când se află cu soțul său în vacanță. Actorul a făcut o criză de astm, confruntându-se cu această boală, iar ea a fost trebuit să acționeze imediat.

Răzvan Fodor se confruntă cu astmul de mult timp, iar acesta încearcă să țină diagnosticul sub control, însă sunt perioade în care trece prin momente de panică, așa cum s-a întâmplat într-o vacanță alături de soția sa, Irina.

Răzvan Fodor, criză de astm

Irina Fodor a povestit pe pagina sa personală de socializare ce a pățit Răzvan, soțul ei când se aflau în vacanță, în India. La puțin timp după ce s-au pus la somn, Răzvan Fodor a dat semne că nu se simte deloc bine și a apucat-o de mână, fără a mai putea spune prea multe și simțea că nu poate să respire, o senzație de sufocare.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort. Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: „Inhalatorul”. Se sufoca”, a spus ea pe blogul personal.

Prezentatoarea TV a fost a trebuit să se conformeze rapid și-a căutat medicamentul care îl ajută pe Răzvan Fodor să respire și să-și revină, într-o beznă totală. Aceasta a fost atentă să nu-și induc o stare de panică astfel încât să-l sperie pe actor mai tare decât era.

„Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre – deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente”, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor: „Timpul se scurgea repede”

Irina Fodor povestit fanilor că timpul se scurgea foarte repede și ți-a un sentiment puternic de teamă, căci orice secundă conta, asta în timp ce partenerul ei încearca să poată să respire, deși nu reușea fără inhalator.

Odată găsit medicamentul, Răzvan Fodor a reușit să-și revină, însă atât prezentatoarea, cât și el, au tras o sperietură groaznică de care își vor aminti mereu.

„Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: 3, 2, 1, inspiră!… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai spus ea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024