Prima pagină » Cultural » Răzvan Fodor are o familie superbă și își mai dorește copii. Ce mesaj surprinzător a postat soția sa pe rețelele de socializare

Răzvan Fodor are o familie superbă și își mai dorește copii. Ce mesaj surprinzător a postat soția sa pe rețelele de socializare

03 nov. 2022, 09:03,
în Cultural

Răzvan Fodor are o familie superbă și își mai dorește copii. Carismaticul actor și prezentator tv se declară un bărbat împlinit alături de Irina Fodor, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit o fetiță, pe micuța Diana. Dincolo de lumina reflectoarelor, Răzvan Fodor este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat mereu să își protejeze familia și să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. Iată ce mesaj surprinzător a postat soția sa, Irina Fodor, pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor are o familie superbă și își mai dorește copii

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori tv din România. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Pe lângă realizările deosebite din plan profesional, actorul se mândrește cu o familie superbă.

Acesta este căsătorit din anul 2010 cu Irina Fodor, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe Diana, și se bucură din plin de rolul de părinți. Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, îndrăgitul actor a mărturisit că își mai dorește copii, însă a tot amânat momentul. Artistul nu exclude ca pe viitor să devină tată din nou.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva.”, a declarat acesta.

Răzvan Fodor are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se bucură din plin de rolul de tătic. Artistul postează frecvent în mediul online fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Și frumoasa actriță și prezentatoare tv Alina Pușcaș radiază de fericire și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Aceasta are trei copii superbi și un soț care o răsfață mereu. O altă vedetă care reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie este Simona Pătruleasa. Aceasta are o fiică superbă și un mariaj de peste 17 ani.

Ce mesaj neașteptat a postat Irina Fodor pe rețelele de socializare

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o căsnicie fericită și se bucură din plin de viața de familie.  Aceștia au avut parte și de momente tensionate în mariaj, însă au reușit de fiecare dată să depășească problemele cu mult umor. Recent, Irina Fodor a postat un mesaj inedit în mediul online, spre deliciul internauților.

„Câteodată, mă uit așa la noi doi și mă întreb: oare când o să creștem mari? Suntem părinți, avem responsabilități, plătim facturi, taxe și impozite, mai punem în fiecare an un trandafir la buchetul vieții, vorba aia, și totuși, de cele mai multe ori, ne purtăm și ne simțim ca niște adolescenți.

Mă trezesc deseori spunându-i: „Auzi, mai ții minte când am fost nu-știu-unde, acum doi ani?”, ca să aflu, cu gura căscată, că a fost nu acum doi ani, ci acum vreo cinci. Habar nu am când trece timpul ăsta… ”, a scris vedeta pe rețelel de socializare.

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Cei doi se dedică fiicei lor, Diana, dar nu exclud ca pe viitor să devină din nou părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *