Prima pagină » Cancan » Răzvan Fodor a rămas singur! Anunțul făcut de artist, după ce Irina a părăsit România

Răzvan Fodor a rămas singur! Anunțul făcut de artist, după ce Irina a părăsit România

17 iun. 2022, 14:32,
BZI.ro, în Cancan

Răzvan și Irina Fodor sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din România! După plecarea Irinei la emisiunea America Express, celebrul artist a mărturisit că îi este foarte greu, deoarece a trecut aproape o lună de când trebuie să se descurce singur!

La scurt timp după plecarea Irinei în America Express, soțul ei a lăsat un mesaj în mediul on-line, în care prezintă greutățile prin care trece acesta cu treburile zilnice, dar și cât de singur se simte.

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar asta este pentru neveste.

E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a fost mesajul transmis de vedetă pe Instagram.

Totuși, nici plecarea Irinei Fodor în emisiunea America Express nu a fost simplă pentru aceasta. În trecut, prezentatoarea TV a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de fiica ei într-un moment important, precum terminarea ciclului primar de învățare.

Gina Pistol revine la Asia Express

De când a apărut micuța Josephine în viața Ginei Pistol, prezentatoarea TV a făcut mai multe schimbări în viața ei. Cele mai importante par a fi cele în plan profesional, acolo unde a fost înlocuită de Irina Fodor pentru o vreme, până ce fiica ei va mai crește.

Mai mult decât atât, blondina i-a anunțat că sezonul viitor va fi pe micile ecrane și că, în aceste momente, Josephine are foarte mare nevoie de ea, cu toate că recunoaște că simte din plin lipsa emisiunii și ale emoțiilor pe care le trăia în acele momente.

„Păcat ca nu tu ești cea ce va prezenta emisiunea! Ai un farmec aparte…”, „Păcat că nu prezinți emisiunea, nu are nici un haz fără tine. La următorul sa nu renunți, acolo îți este locul, ți se potrivește.”, „Emisiunea va fi fără șarm fiindcă lipsești tu!!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care nu sunt mulțumiți de noua prezentatoare TV, Irina Fodor.

Gina Pistol a marturisit atunci in premiera faptul ca va prezenta urmatorul sezon America Express. „O sa fie un sezon senzațional! Cu sau fără mine 😁.La următorul o sa fiu prezenta. Pana atunci mai stau si eu cu fiica mea 😊”, „Fiecare are acel ceva al lui/ei 😁.Îmi lipsește enorm acest proiect însa trebuie sa fiu alături de fiica mea in aceasta etapa 😊”, au fost răspunsurile oferite de Gina Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *