Prima pagină » Cultural » Răzvan Fodor a izbucnit, după ce o fană a jignit-o pe soția sa, Irina!„Poate nu trebuia să scriu asta”

Răzvan Fodor a izbucnit, după ce o fană a jignit-o pe soția sa, Irina!„Poate nu trebuia să scriu asta”

15 aug. 2023, 12:30,
în Cultural

De-a lungul anilor, Răzvan și soția sa, Irina Fodor, au format un cuplu solid, iar legătura lor s-a întărit într-atât acum nu există nimic sau nimeni care să-i poată despărți. Ba mai mult, sunt persoane publice și sunt adesea în centrul atenției celor care îi urmăresc pe rețele de socializare, iar ei nu par a fi deranjați de nimeni sau de nimic.

Acest fapt i face, uneori, pentru că sunt atât de deschiși și asumați, să primească, pe lângă vorbele bune, și replici tăioase.

Răzvan Fodor a izbucnit, după ce o fană a jignit-o pe soția sa, Irina

Acest lucru care s-a întâmplat acum, pe Instagram, după ce Răzvan Fodor a publicat o fotografie alături de soția sa, ambii apărând relaxați și cu voie bună la purtător.

Doar că, deși imaginea a adunat mii de like-uri, o internaută nu a privit tabloul de familie și a ținut să îi atragă atenția Irinei Fodor, cu privire la felul în care-și face meseria pe micul ecran de când i-a luat locul Ginei Pistol.

Modul jignitor prin care i s-a adresat prezentatoarei l-a făcut pe Răzvan Fodor să reacționeze imediat. Însă, în stilul caracteristic, adică fără a pune vorbele rele la suflet, acesta i-a dat o replică neașteptată internautei, fără a porni vreun dialog tăios cu cea care face parte din comunitatea sa online.

Internaută: Nesuferită Irina!

Răzvan Fodor: Mulțumesc, o să-i transmit!

Internaută: Poate nu trebuia să scriu asta, dar aș vrea mult să mai lucreze la voce, să scape de timbrul strident, n-are pic de duioșie în exprimare.

Zgârie urechile!

Însă, de cealaltă parte, pe lângă critica primită de Irina Fodor, familia-vedetă este extrem de apreciată în mediul online. Cei care au apăsat butonul de like i-au și complimentat pe cei doi soți pentru ceea ce transmit și pentru ce au reușit să construiască de când sunt o familie.

”Sunteți o familie frumoasă, să fiți sănătoși!😍😍”/ ”Doi frumoși!”/ „Sunteți tare mișto!! ♥️” ”Ce frumoși sunteți!”/ ”Să vă bucurați unii de ceilalți! ❤️ ”/ ”❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥👏👏”, sunt reacțiile opuse venite din parte altor oameni din online la adresa soților Fodor.

Cum s-au cunoscut Irina și Răzvan Fodor

Ea avea 19 ani atunci când s-au cunoscut, iar diferența de 13 ani dintre ei nu le-a afectat cu nimic ceea ce simțea unul pentru celălalt, ba i-a unit și mai mult. Au împreună o fată de 11 ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Pe vremea când s-au întâlnit, Irina era încă studentă la Facultatea de Jurnalism.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unei figurații pe platourile de filmare de la Buftea. După câteva luni, actorul i-a propus să meargă într-o vacanță în India, unde și-a dat seama că este femeia pe care el o căuta.

După ce s-au mutat împreună, Irina Fodor mărturisește că soțului ei nu îi plăcea mâncarea pe care aceasta o pregătea, astfel că pentru o bună perioadă de timp, el a fost cel care s-a ocupat de tot ceea ce însemna bucătărie în casa lor.

„Mânca cu noduri, de rușine ca să nu mă supere. Până la urmă mi-a zis: ‘Știi ce, eu știu foarte bine să gătesc, stai tu liniștită că gătește fratele tău pentru amândoi’. Atât de rău, atât de rău. Își aduce aminte orice greșeală culinară făcută vreodată”, spune Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *