Prima pagină » Titlurile zilei » Răzbunarea lui Viorel Blăjuț! Fiul unui bolnav decedat în unitatea medicală este hărțuit în instanță! Ticu Isarie: „Nu îl cunosc pe individ. Nu mă cobor într-atât”

Răzbunarea lui Viorel Blăjuț! Fiul unui bolnav decedat în unitatea medicală este hărțuit în instanță! Ticu Isarie: „Nu îl cunosc pe individ. Nu mă cobor într-atât”

02 mart. 2023, 02:00, 9 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Petru Isarie, un fost deținut politic în perioada comunistă, în vârstă de 92 de ani, și-a găsit sfârșitul în Spitalul „Sf. Sava” al controversatului afacerist ieșean Viorel Blăjuț. Bărbatul a fost internat în cadrul unității medicale timp de două luni și a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Culmea, fiul bolnavului decedat în unitatea medicală este acum târât în instanță de Viorel Blăjuț, deoarece a avut curajul să prezinte în presă chinurile care au dus la moartea tatălui său

În articolul „A trecut prin chinuri cumplite pe timpul comunismului și a scăpat cu viață, dar și-a găsit sfârșitul în spitalul afaceristului Viorel Blăjuț! Mărturii șocante din Spitalul «Sf. Sava» din Iași!” din data de 19 septembrie 2020, fiul cel mare al lui Petru Isarie, Ticu Isarie, acuza că tatăl său s-a infectat cu COVID-19 în spital.

Bărbatul susține că părintele său, deși în vârstă, nu avea niciun fel de probleme de sănătate care să conducă la decesul său, fiind internat la Spitalul „Sf. Sava” din Iași doar pentru că avea escare. Cu toate acestea, bărbatul a murit subit în data de 5 septembrie 2020, iar reprezentanții unității medicale au refuzat să-i explice lui Ticu Isarie cauzele decesului.

Fiul unui bolnav decedat în unitatea medicală deținută de Viorel Blăjuț duce o adevărată luptă pentru a-și face dreptate

Revoltat de acuzele care sunt aduse spitalului pe care îl deține, Viorel Blăjuț l-a dat în judecată pe Ticu Isarie în anul 2021. Cu toate acestea, timp de doi ani, Ticu Isarie nu a fost anunțat că are calitatea de pârât în procesul intentat de Viorel Blăjuț. Bărbatul nu-și explică de ce a fost dat în judecată de omul de afaceri din moment ce acuzele nu erau îi aduse lui, ci Spitalului „Sf. Sava” din Iași.

„Am studiat, în detaliu, acuzațiile aduse de numitul Blăjuț, dar nu am găsit nicio probă, absolut nicio probă, pentru a fi pârât. Dacă aveți probe în acest sens, împotriva mea, vă rog să mi le trimiteți. Oricum, timp de doi ani nu m-ați informat că sunt pârât, târându-mi numele în proces. Doi ani nu m-ați informat că cineva m-a dat în judecată. Simpla lectură a articolului din BZI vă poate dumeri.

Unde este numele acestui individ în vorbele mele? Eu am acuzat și acuz spitalul, precum și pe cei din România, care au dus pe tatăl meu la acel spital, unde se știa din presă, de la televizor, despre nozocomiale și covid. Cum poți să internezi pe cineva, care avea doar escare, în perioada pandemiei, într-un spital despre care presa scria necontenit și nu de bine!? Voi nu aveți părinți? Ori nu vă pasă de ei. Sper că la acest tribunal sunt și judecători imparțiali, asta ca sa nu renunț definitiv la cetățenia română, deși eu am ajutat cu bani, cu televiziunea mea. Dați-i lui Blăjuț ziarul incriminat să citească conținutul și durerea unui fiu.

Dar mă îndoiesc de acest «sacrilegiu» intelectual. Jur, dacă vin în România, am să aduc cu mine și o echipă de televiziune de aici, americană, desigur. Încă nu am capotat jurnalistic, dimpotrivă. Cum poți, justiție română, să mă chemi în aprilie 4, la tine, când timp de doi ani ați ținut sub preșul vostru acest proces fără să știu absolut nimic. Sunt cetățean american, vorbesc numai în engleză și particip activ la viața socială de aici.

România nu mai face parte din viața mea, dar citesc e-mail-urile pe adresa mea, cu numele meu și nu am găsit nimic de la voi, deși erați obligați prin lege să îmi scrieți. Simpla publicare pe un site nu vă absolvă de răspundere. Denunțul calomnios făcut de acest individ îl pot traduce: «Să moară mama…»”,  a transmis Ticu Isarie.

Ticu Isarie este revoltat: „Eu nu uit și nu iert!”

Ticu Isarie a încercat de nenumărate ori să ia legătura cu reprezentanții Spitalului „Sf. Sava” din Iași, însă apelurile sale au rămas fără niciun răspuns. Bărbatul nu a primit, nici până în prezent, o explicație legată de moartea tatălui său care, deși avea doar escare la internarea în spital, a fost infectat cu COVID-19, iar în data de 5 septembrie 2020 a încetat din viață .

„Dragilor, mulțumesc pentru sprijinul vostru. Ați văzut că, timp de doi ani, eu nu am fost informat de acțiunile Tribunalului. Dar ce este mai grav pentru ei, marii juriști din Iași, au judecat un proces după un denunț calomnios, făcut de acest Blăjuț. Eu am vorbit cu spitalul, nu cu el, spital care mi-a închis telefonul de 8 ori.

L-am trimis pe Dragomir (Dragomir Tomașeschi – n.r.), fostul prefect, la spital, la poliție, la Tribunal, să ceară certificatul de deces al tatălui meu, pe mine refuzându-mă cu impertinență românească, deși sunt fiul cel mai mare. Poliția ieșeană, nimic. Am telefonat de nenumărate ori la ei, dar se pierdeau în explicații puerile. DNA-ul, idioți totali. Când am vorbit eu cu acest Blăjuț?

Nu îl cunosc pe individ. Nu mă cobor într-atât, căci iubesc limba română și am o coloană vertebrală. Dar, iată (un cuvânt des folosit la RTV), mă reclamă. Dacă îl vedeți, vă rog să îi transmiteți că sunt fiul lui Petru și Maria. Părinții mei nu mai sunt, au trecut Stixul. Eu nu uit și nu iert, chiar dacă sunt la 11.000 km de acel spital”, a precizat Ticu Isarie.

Ticu Isarie este târât în instanță de Viorel Blăjuț

Deși procesul se judecă de doi ani, Ticu Isarie a fost înștiințat abia în luna februarie a acestui an că trebuie să se prezinte în data de 4 aprilie 2023, în fața instanței de judecată, în calitate de pârât. Bărbatul, care din anul 2004 trăiește în Statele Unite ale Americii, nu-și poate explica cum a fost posibil ca justiția ieșeană să-l facă tot pe el vinovat și nici măcar să nu-l anunțe că a fost dat în judecată de Viorel Blăjuț.

„Singura «hârtie» pe care am primit-o prin e-mail este cea pe care v-am trimis-o astăzi. Restul de citații și alte înștiințări de la Tribunal nu au fost trimise sau măcar să mă anunțe. Procedura este ilegală, din punct de vedere juridic. Corupția din justiția ieșeană este la apogeu.

Ei mă judecă de doi ani de zile, dar eu nu știu, trezindu-mă pârât. Ei îmi ucid tatăl, care a fost îngropat într-un sac negru de gunoi, iar eu sunt, practic, vinovat! Văd că s-au trezit justițiari din Iași. Doamne, ce țară aveți. Am scris la Ambasada USA din București și am cerut sprijin, ca cetățean american” , a adăugat bărbatul.

Reporterii BZI l-au contactat pe Viorel Blăjuț pentru a-i cere un punct de vedere în legătură cu procesul pe care i l-a intentat lui Ticu Isarie, fiul unui bolnav decedat în unitatea medicală pe care o deține, însă declarația omului de afaceri nu poate fi reprodusă, deoarece cuprinde doar injurii.

Comentarii
  • La 92 de ani era flacau !

  • Americanu din La Bloc

    Băi Ticu băi, să moară mama.. ești american coaie!
    Vorbești doar în engleză? Vai! Nu te cobori la nivelul de român, să mori tu!
    Moșu era tânăr voinic, nici că se putea să moară subit. Bă chiar dădea la buci prin spital.
    Mă Ticu mă,americanule

  • In spitalul acela sunt chestii urate si care necesita investigatii. Dar, n-am sa pot uita niciodata tabloul pus in geamul studioului TeleM cu portretul „americanului”.
    A ramas un reper urat in istoria acestei televiziuni.

  • Pelerinul turmentat

    „Americanu” asta nu e ala de se lauda ca ne-a lăsat moștenire Untold-ul sosocarilor. Îți vom fi veșnic recunoscători pentru cele doua săptămâni din octombrie de străzi blocate, bâlciul cu căciuli sovietice, tarabele cu fum și manele și turismul electoral-religios al votanților aur-psd.

  • Maestre, povestea americană e cam jilavă. E bună ideea de a aduce aici o televiziune americană, ăia sunt imparțiali, ar merge și la ei o reclamă cu pui de la avicola. Vezi doar, nu-i du la masă la jeorjel, să nu halească și bieții oameni nevinovați garnitura și salata cu stuchit cheleresc. Americani – americani, da’ privilegiul ăla trebuie să îți rămână în exclusivitate.
    În rest sper să îți rezolvi problema: creștinătatea se bizuie pe Înviere și la 33 și la 92 de ani. Salutul mic de la tanti S.P. și roagă pe careva să îți traducă în americană e-mailul ăsta, ca să nu crezi că te ia careva din nou la mișto.

  • Omul acesta era plin de escare. De la ce oare ?

  • Pai n-ai citit ca a fost batut brutal in timp ce americanul recita poem comunist ?

  • Acum e randul pupatorilor in courblajut.

  • Asta nu scria pe forum?

    Isarie nu comentarii pe forum, aici, la diverse articole? Țin minte ca era un psihopat cu numele asta care spunea niște mizerii de nedescris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *