Prima pagină » Titlurile zilei » Răzbunare în stil mafiot, la Iași! Degetele de la mâini și picioare, zdrobite cu ciocanul și urechile – tăiate cu cleștele! Azi-noapte, mascații au descins în mai multe locuințe – GALERIE FOTO, VIDEO (Exclusiv)

Răzbunare în stil mafiot, la Iași! Degetele de la mâini și picioare, zdrobite cu ciocanul și urechile – tăiate cu cleștele! Azi-noapte, mascații au descins în mai multe locuințe – GALERIE FOTO, VIDEO (Exclusiv)

10 dec. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Cinci ieșeni au fost săltați aseară, în urma unor percheziții efectuate de oamenii legii în comuna Miroslava. Cei 5 indivizi sunt bănuiți că, alături de alți 4 suspecți, ar fi sechestrat și torturat 2 bărbați. Anchetatorii i-au ridicat pe suspecți și i-au dus la audieri, sub acuzațiile de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Urmează ca procurorii ieșeni să decidă în această dimineață dacă efectuează sau nu rețineri în acest caz revoltător

O răzbunare în stil mafiot a avut loc recent în județul Iași! Degetele de la mâini și picioare le-au fost zdrobite cu ciocanul, iar urechile le-au fost tăiate cu cleștele! Azi- noapte, „mascații” au descins în mai multe locuințe. Astfel, aseară, 5 ieșeni au fost săltați, în urma unor percheziții efectuate de oamenii legii în comuna Miroslava.

Cei 5 indivizi sunt bănuiți că, alături de alți 4 cunoscuți, ar fi sechestrat și torturat 2 bărbați. Anchetatorii i-au ridicat pe suspecți și i-au dus la audieri, sub acuzațiile de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Urmează ca procurorii ieșeni să decidă în această dimineață dacă efectuează sau nu rețineri în acest caz revoltător.

Nouă ieșeni, suspectați că ar fi contribuit la sechestrarea și jefuirea victimelor

Ieri seară, mai multe echipaje de Poliție, ale Inspectoratului de Jandarmerie Județean Iași, precum și „mascații” de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, au descins în mai multe locuințe din comuna Miroslava. Oamenii legii au fost coordonați de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
În urma perchezițiilor efectuate, 5 ieșeni au fost săltați și duși la audieri. Totuși, surse judiciare le-au declarat aseară reporterilor Cotidianului Bună Ziua Iași faptul că, în cauză, este vorba despre 9 suspecți în total.

Răzbunare în stil mafiot, la Iași: 2 bărbați, sechestrați și torturați ca în filmele horror!

Aceleași surse judiciare au afirmat că incidentul extrem de grav a avut loc pe data de 7 decembrie 2021. Acestea au mai spus că, în ziua amintită, în intervalul orar 18:00 – 23:00, nouă indivizi au lipsit de libertate 2 tineri într-o locuință din comuna ieșeană Miroslava. Potrivit acestora, cei 9 i-ar fi bătut cu pumnii, picioarele, cu un ciocan, cu un clește și i-ar fi ars cu țigările pe 2 tineri.
Mai mult, aceleași surse susțin că cele două victime ar fi fost tâlhărite de telefoanele mobile pe care le aveau asupra lor.

Conform informațiilor obținute de către reporterii Cotidianului Bună Ziua Iași, răzbunarea în stil mafiot ar fi pornit de la faptul că cei 9 i-ar fi bănuit pe cei 2 că ar fi încercat să îl jefuiască pe unul dintre ei. Așadar, dintre cei 5 suspecți ridicați aseară, 3 sunt minori, cu vârste de 17 ani. Din câte se pare, „capul răutăților” ar fi un tânăr pe care îl cheamă Marcel G. Urmează ca procurorii ieșeni să decidă în această dimineață dacă efectuează sau nu rețineri în acest caz revoltător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *