Prima pagină » Local » Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit! Ieșean, trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)
Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit! Ieșean, trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)

Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit! Ieșean, trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)

16 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce procurorii l-au acuzat de omor! Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit!

Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit! Un ieșean a fost trimis în judecată pentru omor!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în fața instanței a lui Ion Smău, zis „Popică”, sub acuzația de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit!

Răzbunare în stil mafiot: a coborât din mașină și l-a bătut până a murit, spun procurorii. În urmă cu câteva săptămâni, autoritățile au fost anunțate despre producerea unui incident extrem de grav în localitatea Țibana. Politiștii s-au deplasat la fața locului. Criminaliștii au efectuat cercetări pentru a afla cu exactitate cauzele producerii omorului.
Astfel, omorul respectiv a avut loc în seara de 22 mai 2020. Totul s-a produs în urma unui conflit mai vechi dintre doi vecini. Sesizarea, la numărul unic de urgență 112, a fost făcută în jurul orei 21:00 de către o femeie care l-a găsit pe bărbat fără suflare, într-un șanț.

Conform anchetatorilor, un bărbat din localitatea Țibana, Vasile F. (56 de ani), se deplasa, în cursul serii de 22 mai, pe un drum din comună. La un moment dat, un autoturism s-a oprit în fața lui, iar, din vehicul, a ieșit un individ cu care avusese un conflict mai vechi. Totul a degenerat când suspectul l-a lovit pe bărbat în zona feței.

Acuzat de omor în urma unei bătăi: victima a căzut secerată la pământ

Din cauza loviturii, victima a căzut secerată la pământ. Potrivit procurorilor ieșeni, suspectul a continuat să îl lovească pe consătean. După ce s-a răzbunat, suspectul a plecat de la locul incidentului.
La aproximativ o oră de la conflict, o femeie care trecea prin zonă a văzut trupul victimei și a sunat la numărul unic pentru situații de urgență 112. Așadar, un echipaj a preluat cadavrul bărbatului și l-a dus la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările au continuat, iar oamenii legii au ajuns astfel la Ion Smău, zis „Popică”. Acesta a fost preluat și dus la audieri, după care a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. A doua zi, procurorii au propus arestarea preventivă a ieșeanului de 31 de ani. Instanța de judecată a admis propunerea și a dispus arestarea lui Smău pentru 30 de zile.

Acum, urmează ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla în continuare, după această răzbunare în stil mafiot, în urma căruia un bărbat a fost bătut până a murit.

Alt suspect, încătușat de anchetatori în urma unui alt omor

Tot recent, un individ de 18 ani, Ionuț Timofte, a fost încătușat după un alt omor. Oamenii legii au afirmat că Ionuț Timofte, în vârstă de 18 ani, a consumat alcool cu victima, Ioan F., de 48 de ani. Între cei doi s-a iscat un scandal, iar tânărul nu a mai stat mult la discuții și a pus mâna pe un cuțit. În urma a mai multor lovituri aplicate, Ioan F. a murit. Potrivit legiștilor, una dintre lovituri i-a atins inima victimei. În urma acestui omor, suspectul a fost reținut de către anchetatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *