Prima pagină » Razboi în Ucraina » Războiul prin ochii familiei lui Zelenski. Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii și soția președintelui ucrainean

Războiul prin ochii familiei lui Zelenski. Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii și soția președintelui ucrainean

30 apr. 2022, 17:20,
în Razboi în Ucraina

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a oferit amănunte de ultim moment despre situația din Ucraina, dar și despre cum decurge viața de familie a liderului de la Kiev, de când a început războiul.

,,Nu există zile libere de la serviciu și nici timp liber”

Olena Zelenska a dezvăluit recent, într-un interviu acordat la distanță publicației poloneze Rzeczpospolita, că invazia rușilor în Ucraina a provocat consecințe tulburătoare și a schimbat nu doar viețile cetățenilor, ci și viața familia sale.

Prima Doamnă a Ucrainei a povestit că ea și copii au fost nevoiți să stea departe de președinte pentru a fi în siguranță. Potrivit declarațiilor acesteia, de când a început invazia, Volodimir Zelenski „s-a mutat pe strada Bankowa (biroul președintelui din Kiev), la locul său de muncă”.

Olena Zelenska a mărturisit că fiica și fiul ei studiază la distanță, în timp ce ea se ocupă, alături de autorități, activiști sau voluntari, să organizeze evacuarea civililor din orașele puternic bombardate:

„Nu există zile libere de la serviciu și nici timp liber în timpul războiului.

De multe ori, nici măcar nu știi ziua săptămânii. Există doar ce este astăzi, ce trebuie făcut.”, a declarat soția lui Zelenski pentru sursa citată, potrivit CNN.

L-a schimbat sau nu războiul pe Volodimir Zelenski?

Întrebată dacă războiul l-a schimbat într-un mod anume pe soțul ei, Olena Zelenska a dezvăluit că nu s-a întâmplat acest lucru, ci dimpotrivă:

„Dintr-un anumit motiv, aud des această întrebare.

Dar războiul nu l-a schimbat. Trebuie să înțelegeți că el a fost întotdeauna așa.

A fost un om pe care te puteai baza. Un om care nu va da greș niciodată. Acum, întreaga lume a văzut ceea ce poate că nu era clar pentru toată lumea înainte.”, a adăugat Prima Doamnă a Ucrainei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024