Prima pagină » Titlurile zilei » Războiul de la clubul „Time Out” din Iași, afacere de 4 milioane de euro! Petrecerile se țin lanț pe nervii pacienților și doctorilor din Spitalul „Căi Ferate”: „Basul rupe ferestrele” – FOTO

Războiul de la clubul „Time Out” din Iași, afacere de 4 milioane de euro! Petrecerile se țin lanț pe nervii pacienților și doctorilor din Spitalul „Căi Ferate”: „Basul rupe ferestrele” – FOTO

05 nov. 2022, 02:00, 22 ,
Ciprian Boaru, în Titlurile zilei

Petrecerile de la clubul „Time Out” îi scot din minți pe pacienții și doctorii de la Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași. În ultimii ani au fost făcute sesizări la poliție, au fost aplicate mai multe amenzi, dar în zadar. Patronul Ștefan Tânjală nu a vrut să lămurească situația când a fost contactat de reporterii BZI. Vinerea viitoare va fi organizată altă petrecere de noapte, când va cânta Killa Fonic

De mai bine de doi ani, activitatea clubului „Time Out” afectează actul medical de la Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași. Petrecerile organizate de localul de pe bd. Carol I, nr. 4, în special la final de săptămână, au întins nervii pacienților și doctorilor de la unitatea de medicală de vizavi. Clienții gălăgioși care ies în fața clubului și nivelul ridicat al volumului afectează activitatea din spital.

„Au fost făcute mai multe sesizări la 112 din partea medicilor. Din cauza volumului sunt afectați pacienții și medicii din zona sălilor de operații și de la Terapie Intensivă, unde sunt 17 paturi. Pacienții nu se mai pot odihni. A venit poliția de mai multe ori. În jurul orei 24:00, muzica era la volum ridicat, iar pacienții erau afectați. Situația asta se întâmplă din 2021 până în prezent, în apropiere de weekend. Zona de Terapie Intensivă și sălile de operații sunt pe partea dinspre bulevard. Basul rupe ferestrele”, au transmis reprezentanții Spitalului „Căi Ferate”.

Agenții de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași au aplicat mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii publice, dar reprezentanții „Time Out” le-au contestat în instanță. În edițiile trecute ale BZI a fost prezentat și scandalul din comuna Miroslava, unde locuitorii erau terorizați de zgomotul provocat de localul „Zaria Club”, condus de bucătăreasa Elena Pădurariu, cunoscută pentru participarea la emisiunea „Master Chef”.

La clubul „Time Out” din Iași se anunță o noapte nebună

Deși reclamațiile nu contenesc să apară, la „Time Out” sunt anunțate evenimente și pe data de 11.11.2022, când de la ora 22:00 ar urma să fie susținut un concert de Killa Fonic. Pe rețelele de socializare s-au arătat interesate de eveniment peste 500 de persoane. „Un antidot perfect pentru o vineri nebună. E pe mare val și mare haos. Cu versuri amețitoare și ritmuri de «mai vreau» vine să facă ce vrea. Să ne sucească mințile și să ne conducă spre Miami Bici în stilul lui. E Killa Fonic și îl știți”, se arată în descrierea evenimentului. Contactat telefonic, Ștefan Cristian Tânjală, patronul de la „Time Out” a refuzat să ofere lămuriri în legătură cu reclamațiile depuse pe numele localului.

Clubul funcționează prin intermediul societății Best Bite SRL care, în perioada 2016-2021, a înregistrat vânzări de peste 20 milioane de lei, aproape 4 milioane de euro. Abia în perioada 2019-2021, firma a înregistrat profit, aproape 500.000 de lei în fiecare an. Ultimele date arată că în societate sunt înregistrați 42 de angajați. De zgomotul din timpul petrecerilor sunt afectați și proprietarii apartamentelor din blocul de pe strada Petru Caraman, situat vizavi de clubul „Time Out”.

Pe lângă „Time Out”, Ștefan Tânjală a administrat și clubul „Nish feat. Nuba”

Afaceristul Ștefan Tânjală a administrat în ultimii ani și clubul „Nish feat. Nuba” din zona de agrement Ciric, terenul fiind deținut de dezvoltatorul imobiliar Florin Onofrei. În zona menționată, afaceristul deține două parcele cu o suprafață totală de 5.134 de metri pătrați. Pe aproape 4.000 de metri pătrați a fost amenajat clubul „Nish feat. Nuba”, clădirea și terenul fiind închiriate de la dezvoltator. În acest context, clubul ar urma să fie închis, după ce Florin Onofrei va primi autorizația de construire pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Pe data 24.04.2020, afaceristul a primit avizul de oportunitate pentru construirea unui număr de două clădiri ce vor avea funcțiunea de restaurante și spații de cazare de tip hotelier. Conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ), în locul clubului ar urma să fie construită o clădire cu regimul de înălțime S/D+P+3E+M. Indicatorii urbanistici prevăd un procent de ocupare a terenului de 40 la sută, un coeficient de utilizare a terenului de 2,5 și spații verzi pe o suprafață de minimum 25 la sută din proprietate.

Florin Onofrei are un proiect și pe Calea Chișinăului, unde vrea să construiască un bloc cu 23 de etaje.

Comentarii
  • Un cetățean simplu

    La spitalul militar nu sunt pacienți, dar se fac festivități și așa merg mână în mână nopțile albe. Dacă – l pune manager pe marele, unicul și neșcolitul(cu diplome) comandant, Tine Out va putea cânta și defila în voie. Nu vede nimeni agramatul????

  • Am fost operată de un cancer în stadiul trei acum zece ani și am stat la terapie intensivă.
    Au chirurgi excepționali, personal devotat condus de dr. Glod cu toate greutățile(renovare, reabilitare, reamenajare etc.).🙏🙏🙏
    Zgomotul este, într-adevăr, infernal…Nu te poți reface, păcat…

  • Daniel Bogathu

    Trebuie sa fii saracie cu acte-n regula sa te duci la cambuza asta numita Time Out!

  • Așa simte un primar să își terorizeze cetățenii.

  • O fi si la CFR nasol, dar vis a vis de Spitalul de Recuperare functioneata o alta bodega, unde noapte de npate se petrece in draci, cu muzica la maxim, ori afara, ori cu geamurile deschise de se clatina paharul pe noptiera. Politia a fost sesizata de nenumarate ori si au spus ca nu au ce le face, ei nu cred ca e galagie,…si alte cretinitati din jobenul politiei locale.

  • Jack pt.Un cetățean simplu.Ai citit un articol si habar nu ai ce ai citit.In primul rand in articol este vorba de Spitalul CFR nu militar.In al doilea rand spitalul CFR se afla vizavi de acel club si pacientii acelui spital nu sunt obligati sa asculte bubuielile de la boxele acelui club.Cand se construia acel spital,clubul time out nu era nici pe „teava”pentru cultura ta.Dar de la tine nu ma astept sa intelagi cat esti de agramat(nu cum faci tu pe altii).Mai bine sa privesti in curtea ta,nu la vecini.

  • Poluare fonica, pe scurt. A se vedea ce se intampla si pe pietonal, unde cersetoria mascata este in floare. Cat despre bodegi? Plecati de langa spitale, ori sapati-va buncar si bagati sonor acolo pana va dispare buhaiala de la alcool. Priviti-l pe colegul, zici ca-i shar-pei…

  • cetatean Iasi

    Ce ipocrizie. Dar ce il deranjeaza pe medic .Se duce la munca in tura de noapte sa doarma. Tineretul sa nu se mai distreze , sa moara , sa se trateze toate babaciunile , cand au o durere in cur la CFR spital . Asta nu e spital e baza de tratament . Cercetati si dupa aia vorbiti.

  • Exista fel de fel de directii si agentii de toate mamele, in IASI.
    Astia ce fac, dorm sau i-au spaga ?
    De ce nu rezolva problemele cetatenilor ?
    Se pot autosesiza aceste agentii sau directii, sau chiar voi cei de la ziar daca tot scrieti si doriti sa ajutati cetatenii, faceti totodata si sesizari catre cei abilitati.

  • In orice tara civilizata acesti golani cu afaceri pentru cumatre erau de mult timp arestati. Nu voi intelege cum un barbat se poate ocupa de afaceri destinate gospodinelor. La lopata maimutoilor!

  • Și sirenele care urlă pe stradă cu volumul dat la maxim îți mută neuronii din loc. Se aud chiar și in locuințe și deranjează foarte tare.Dar cine să ia măsuri ? Incompetenții care conduc orașul ?

  • Las ca ia si locatia prieteni si va fi si mai bine:)

  • Io daca locuiam p-acolo, ii inchideam dimult.

  • Chiricaaaa, votati Chirica si veti avea si mai multe cluburi!!!! O sa dormiti cand muriti, nu? Acu distactie maxima si votati Chiricaaa!!!

  • Condițiile din spital presupun că sunt perfecte și nu iau mințile nimănui, asistentele și medicii niste drăguți. Începeți prin a schimba geamurile, bagami-as pl în voi de bugetari și cereți primăriei socoteala că ei dau autorizații la toți cocalarii să facă ce vor. La primărie e ca la piata: cumperi ce vrei daca ai bani, că toți abia așteaptă să facă un ciubuc. Să înceapă războiul bugetarilor corupți, să își scoată ochii între ei.

  • Ar fi o idee sa construiasca Onofrei la Ciric ceva frumos. Decat clubul infect Piș by Buba, mai bine un loc de servit masa!!!

  • senatorul melcilor

    Acum vreo 10 ani o avocata din Iasi a reusit sa inchida in instanta crasma Number 8 de pe Bd.Independentei (in spate la Muzeul de Stiinte Naturale) tot pe motive de galagie. Succes!

  • Drobota Neculai patron Club Belcești

    La Belcești avem și noi clubul șobolanilor,Restaurant Central, administrat de nasa Baban Mariana,haos,crime,branconeri ,tilharii și violuri.
    Acum e liniște,soluția?Sunați Non-Stop la 112,sesizări la IPJ ,reclamați la IGPR ,solicitați DSP să măsoare decibelii,Antifrauda să verifice evaziunea fiscală,lingere la Primărie,Poliția Locală,Mascații să intervină,rutiera să-i vineze pe betivani

  • Baban Mariana

    Vind restaurant in centrul comune Belceștii , Restaurantul Central,relații la administratorul Crețu Mihai

  • Sesizati DGA si DNA pentru a verifica de ce nu s-au luat masuri pana acum de cei care aveau obligatia legala sa o faca. Este extrem de usor sa inchizi aceste bodegi.

  • Nu sesizati DGA sau DNA!!! Infractorii sunt mai puternici si plini de bani. Nici Iordache Razvan de la Economic nu si-a facut treaba, a fost cumparat de infractori, asa-i Razvane?

  • La fel e și la cotețul de nunti Liria de pe lacul Aroneanu care are petreceri zilnice cu cortul deschis.
    Altii galagiosi sunt cei de la tiki collage.
    Ordinarii din acest județ de excroci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *