Prima pagină » Cancan ultimă oră » Războiul continuă. Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose, după declarațiile artistei

Războiul continuă. Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose, după declarațiile artistei

20 dec. 2022, 18:42, 21 ,
în Cancan ultimă oră

După ce Carmen Harra a afirmat faptul că Anghel Damian și Theo Rose nu sunt suflete pereche și nu vor rămâne împreună, mama artistei a avut o reacție pentru numerolog.

Carmen Harra a simțit nevoia să vină cu o nouă replică, pe care a publicat-o pe una dintre rețelele ei de socializare. Iată ce a spus celebrul numerolog!

Carmen Harra, nouă reacție pentru Theo Rose

Carmen Harra a avut o nouă reacție, unde a spus că se simte deranjată de faptul că este numită clarvăzătoare și că ea este, de fapt, numerolog și artistă cu un palmares foarte mare în domeniul în care activează.

Numerologul a menționat faptul că are o carieră notabilă și își dorește același lucru și pentru Theo Rose, atunci când va ajunge la vârsta ei.

În replica pe care a dat-o, Carmen Harra a vrut să clarifice faptul că nu știe cine este Theo Rose și că tot ceea ce a spus în legătură cu ea a fost legat de relația pe care artista o are cu Anghel Damian, bărbatul pe care urmează să-l facă tată.

„Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătore. Sunt cântăreață, (am înregistrat 10 albume discografice) și 3 CD uri în America, ultimul în 2019 lansat la Londra, sunt scriitor american (am scris 11 cărți publicate în America, unele traduse în zeci de limbi). Am emisiunile mele de radio în America săptămânal, apar la emisiuni de televiziune în toată lumea pe diferite teme. Articolele mele apar în toată presa mondială. (Daily Mail, New York Post, Huffington Post etc). Menirea mea este să ajut oameni cu informații, să promovez spiritualitate și să anticipez evenimente care pot fi schimbate. Vorbesc în calitate de psiholog și expert în relații umane! Îi doresc lui Theo să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”, a scris Carmen Harra, în mesajul său postat pe Facebook.

Ce a spus Theo Rose despre Carmen Harra

După ce mama lui Theo Rose a auzit comentariile lui Carmen Harra și i-a transmis un mesaj, Theo Rose a intervenit.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul (…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a mărturisit Theo Rose, pe contul său de Instagram.

Comentarii
  • Theo Roșe,aceasta mamaie,Carmen Mureșan,autointitulata și Carmen Harra,este un fel ,cum se zice la noi ,,mama omida,, adică ea știe viitorul pt fiecare,nu pierde nici o ocazie sa,,se bage in seamă,,când apare în presa o știre noua,că sa înțelegi tu,micuța Theo Rose,aceasta clara văzătoare,în vârstă de 68 ani,le știe pe toate,a fost înzestrată de la natura cu mult tupeu,și deloc rușine,daca te ia așa o moleșeală,vezi un videoclip cu ilustra mamaie,cum se bătaie,pe ,,altă voce,,,nu,pe altă planetă,căcantareata,scoate videoclipuri care sunt f apreciate ,de ea!nu i ajunge că are o părere bună despre ea,vrea sa ne și convingă pe toți.Sa nu intram în polemici,cu astfel de creaturi obraznice,că și vârsta ,pt unii ar putea fi o problema.Pt tine,o fata atat de frumoasa,cu părinții pe care ii ai,sa te bucuri de viață,de iubire,de tot ce e frumos,lasă astfel de nimicuri,nu trebuie sa le dai atenție,deloc!

  • Sa i fie rușine,acestei creaturi,care le știe pe toate,că și a permis să comenteze despre această copilă,are și ea o fata,sa spună despre fiica sa,dar să nu mai mintă.

  • Tanti Carmen Mureșan,cântăreața,te roade pizma,când vezi așa o tânără reușită?pe fiica ta ai adus o sa ne o prezinți ,că se mărită cu un miliardar,care i a dăruit cele mai scumpe bijuterii,te ai umflat că un balon,apoi ai spus că ,nu se maiarita,dar e f curtată,cred că acesta e motivul,de ai aruncat cu răutăți,n ai avut bunul simt sa te abții,ai vrut să le faci rău acestor tineri frumoși.Nu e vina ta,mamaie Carmen,ai 68de ani,vina o au cei care te baga in direct prin emisiuni,poate vrei să știm că ești în viața.In încheiere,o urare pt mamaia Carmen,,ce gândești tu despre mine,să ți se întâmple ție,,

  • Scumpă Theo Rose,aceasta persoana,căuta atenție prin emisiuni tv,trimite i o ,,urare,,așa cum știi tu,și las o dracului,profita de realizatorii de emisiuni,pe care ii cunoaște de secolul trecut.Aceasta,,legenda a României,,ne informează,ce face ea in America,se lipește de cate o știre ,ca musca pe c..at.

  • O capra bătrână.

  • Aoleu,mamaie,iar ești rea,de ce ii dorești acestei fete ,să aibă palmaresul tau,ce rău ți a făcut față?las o în pace femeie bătrâna,ce ai copilul oamenilor,nu ți e rușine?vezi de treabă ta,da i cu laudele mincinoase,lasă tinerii în pace,ți s a urcat la cap,ce ai?

  • Tanti,perucile ți au atacat mintea?

  • Ce privire ,de capra bătrână,are baba?

  • Turcu cu pistolul

    Și noi îți dorim ,sa fii sănătoasă și să stai acasă,in 2023,sa nu mai comenteze,că nu ai acest drept,băbăciune!

  • Transmiți numai răutate ,cu c..altul tau de cititoare in viitor,că nu ai tu de unde să cunoști,ce va fi,vezi pt tine și nu mai descuraja tinerii,nu ai acest drept,nu judeci ce faci,așa sunt,unele ajunse bătrâne,scot flăcări pe nas,lasă că ți ai trăit viața,vezi de treaba ta,daca eram in locul mamei acestei fete,nu te spălai cu tot oceanul,dânsa a fost o doamna,tu ai fost nesimțită,că ți ai permis.

  • Lasă copilul ,oprește te,femeie,ai o vârstă,cine îți dă dreptul să vb despre aceasta fata,nu te a dat nimeni în judecată,sa te lecuiești să ți bagi nasul în viața oamenilor,baga l in alta parte,daca nu ai ce face,ți ai făcut o meserie in a comenta,nesimțit o!

  • Aceasta individa,nu mai e spune că e clarvăzătoare,cum susținea in anii din urmă,după ce a văzut că la noi ,clarvăzătoarele,s au cam încolonat la poarta pus ariei,ea este acum și psiholog,ea este ,,de toate,,minte de nici ea nuai știe,poate e un miliardar,și pt ea,de aceea se urca în slăvi ,singura,dar bre femeie,bogătașul nu vrea una la menopauza,n ai văzut în cifre,că nu te vrea nici dracul Ghiță,?

  • Nae cu c. ie

    Citește acolo în zodiacele tale,și vezi că ți cade o mulțime de oameni ,cărora le produci sila și nervi,stai dracului,că nu suntem toți prosti.

  • Un îl dintre cunoscuți,,,

    A leșinat,băbuță,când a văzut ce frumos e Damian,ce frumoși și t împreună,asta e din categoria celor care nu și asumă vârstă,o cunosc.

  • Una mică,mica.

    Carmen Mureșan ,Harrrra,visează să se îndragosteasca unul din miliardarii lumii de ea🖕🩳,că și Prodanca,cu șeicii,care o fac prințesa🖕.

  • Un mos,sarac

    Ce privire are ,bunicuța,de puritatea caprei!

  • Ți au murit admiratorii,tanti Carmen,du te după ei,că nu mai găsești niiiici unul sarac!

  • Da de ce are matura in cap,că Prodanca,așa atrag admiratorii?

  • Moss Piggy,aceasta femeie bătrâna!

  • Hai sa i găsim un bărbat,frumos,tânăr,că ea🤣😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *