Prima pagină » Cancan » Războinica Mellina are ca iubit pe fratele unui concurent celebru de la Survivor România

Războinica Mellina are ca iubit pe fratele unui concurent celebru de la Survivor România

01 feb. 2021, 11:41,
BZI.ro, în Cancan

Bomba sexy Mellina, care face parte din echipa Războinicilor, are un iubit celebru al cărui frate concurează la Survivor România. Frumoasa brunetă apare în mai multe imagini alături de acest artist, cu care a scos și o piesă la finalul anului trecut. Ba chiar, cei doi apar în mai multe clipuri comportându-se cau un cuplu.

Melina Dumitru, alias „războinica” Mellina, a intrat pe ultima sută de metri în competiție, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz. Cântăreața este convinsă că va trăi o experiență unică alături de colegii ei, în Republica Dominicană.

Melina are 33 de ani și este din București. Ea este interpretă, compozitor, producător şi textier. Melina de la Survivor a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. De la vârsta de 5 ani, ea a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

Mellina are ca iubit pe fratele unui concurent de la Survivor România

Mellina de la Războinici are o relație aparte cu fratele unui alt concurent de la Survivor. Cântăreața apare în multe fotografii alături de artistul Kamara, fratele lui Musty. La finalul lunii noiembrie 2020, ei au lansat împreună piesa KaraMell.

Se pare că Mellina de la Survivor și Kamara nu au fost doar simpli colegi, ci au o relație mult mai apropiată. Artistul a publicat pe pagina lui mai multe videoclipuri amuzante în care apare alături de Războinică și în care se comportă ca un cuplu, fără să spună dacă le-au făcut doar pentru a-și distra fanii sau chiar au o relație. Cert este că ea și fratele mai faimos al lui Musty se înțeleg mult mai bine decât se știa.

Și-a dorit mult să ajungă la Survivor România

Războinica Mellina de la Survivor se laudă cu un spirit de avetură puternic dezvoltat. A intrat în competiție după ce o altă concurentă a renunțat și a demonstrat încă de la primele meciuri că nu se dă în lături de la nimic atunci când trebuie să își ajute echipa să câștige puncte importante.

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige”, a declarat Melina de la Survivor.

Așadar, Mellina îl are ca iubit pe Kamara, fratele lui Musty, concurent și coleg de echipă la Survivor România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *