Prima pagină » Razboi în Ucraina » Război în Ucraina. Bombardamentele ucrainene asupra regiunii Kursk din vestul Rusiei au rănit două persoane și au avariat clădiri
Război în Ucraina. Bombardamentele ucrainene asupra regiunii Kursk din vestul Rusiei au rănit două persoane și au avariat clădiri

Război în Ucraina. Bombardamentele ucrainene asupra regiunii Kursk din vestul Rusiei au rănit două persoane și au avariat clădiri

19 iun. 2023, 08:07,
în Razboi în Ucraina

Război în Ucraina, ziua 481. Bombardamentele ucrainene asupra regiunii Kursk din vestul Rusiei au rănit două persoane și au avariat clădiri, inclusiv o fabrică de zahăr, a declarat duminică guvernatorul regional Roman Starovoyt.

Cele mai importante știri din ultimele 24 de ore: 

  • Ucraina a recucerit un sat din sudul regiunii Zaporojie
  • Ucrainenii susțin că au distrus un depozit de muniție dintr-o zonă ocupată de ruși
  • Nou val de atacuri rusești asupra Ucrainei. Ținta a fost, din nou, populația civilă, anunță Kievul
  • Veste proastă pentru Ucraina: Joe Biden a spus nu
  • Kremlinul susține dialogul cu Olaf Scholz și Emmanuel Macron, care nu au făcut propuneri în acest sens
  • Rușii au folosit artileria asupra populației civile din Herson și au rănit zeci de oameni (Minister ucrainean)
  • Vladimir Putin, aplaudat când înjură NATO
  • Bombardamente rusești în Herson. Cel puțin doi morți

Război în Ucraina, ziua 481. Bombardamentele ucrainene asupra unei regiuni din Rusia. Mai multe clădiri au fost avariate

Bombardamentele ucrainene asupra regiunii Kursk din vestul Rusiei au rănit două persoane și au avariat clădiri, inclusiv o fabrică de zahăr, a declarat duminică guvernatorul regional Roman Starovoyt.

Bombardamentele au vizat trei așezări din districtul de graniță Glushkovsky, a declarat guvernatorul, estimând că Ucraina a lansat peste două duzini de lovituri asupra diferitelor zone.

Doi locuitori din satul Glushkovo au fost răniți, a precizat Starovoyt. În afară de fabrica de zahăr, loviturile au avariat mai multe case, magazine și linii electrice. Părți din comunitățile vizate au rămas fără energie electrică, iar echipele de reparații lucrează pentru a o restabili, a adăugat guvernatorul.

Armata rusă a ripostat la unitățile militare ucrainene care au lansat asaltul, potrivit lui Starovoyt.

Atacuri pe teritoriul rusesc: Invazia Moscovei în Ucraina este din ce în ce mai mult pe placul poporului rus, cu mai multe atacuri care au trecut granița în ultimele săptămâni.

Potrivit oficialilor ruși, asalturile asupra unor locuri precum Kursk și regiunea vecină Belgorod au inclus, conform oficialilor ruși, lovituri ale armatei ucrainene. Dar atacurile au fost lansate și de luptători ruși aliniați cu Kievul, care lovesc peste graniță în speranța de a semăna confuzie și furie la Moscova.

Adesea, Ucraina refuză să revendice responsabilitatea pentru atacurile care ajung dincolo de graniță în Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`