Prima pagină » Titlurile zilei » Răvășită de moartea mamei sale, o ieșeancă aduce acuze grave medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon”! Elisabeta Ciorap: „A fost tratată ca un câine! Nu merita să moară așa!” – FOTO

Răvășită de moartea mamei sale, o ieșeancă aduce acuze grave medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon”! Elisabeta Ciorap: „A fost tratată ca un câine! Nu merita să moară așa!” – FOTO

05 iul. 2023, 02:00, 38 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Fiica unei ieșence în vârstă de 87 de ani aduce grave acuze medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Elisabeta Ciorap este de părere că mama sa, Maria Ciorap, a murit cu zile, în data de 21 iunie 2023, în principal din cauza nepăsării medicilor

Maria Ciorap, o ieșeancă în vârstă de 87 de ani, a încetat din viață în data de 21 iunie 2023. Conform Certificatului Medical Constatator al Decesului, femeia a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii acute și a unui infarct miocardic. Deși a solicitat efectuarea necropsiei, fiica pacientei, Elisabeta Ciorap, nu se poate împăca cu ideea că mama sa nu mai este printre cei vii. Femeia este de părere că neglijența medicilor a costat-o viața pe mama sa care a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon”.

o imagine cu Maria Ciorap

Elisabeta Ciorap este de părere că mama sa, Maria Ciorap, a murit cu zile, în data de 21 iunie 2023, în principal din cauza nepăsării medicilor

Maria Ciorap a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” în stare gravă

o imagine cu Maria Ciorap

Elisabeta Ciorap nu se poate împăca cu ideea că mama sa nu mai este printre cei vii

Maria Ciorap a început să se simtă rău în data de 21 iunie 2023, în jurul orei 14.00. Panicată, fiica sa, Elisabeta Ciorap, a sunat la 112. Astfel, la domiciliul pacientei s-a deplasat o ambulanță. Mai apoi a fost solicitată cea de-a doua, cu medic. Maria Ciorap a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, starea sa fiind extrem de gravă.

„Am fost la piață, iar când m-am întors am văzut că mama nu se simțea bine. Am zis să-i dau să mănânce niște supă de legume, dar după ce i-am dat 2-3 linguri de supă a leșinat. M-am speriat și am sunat la 112, am explicat tot, mi-a venit prima salvare cu tot ce trebuie, cu tub de oxigen, cu electrocardiogramă, mi-au salvat-o, nu am ce reproșa. Ea avea ceva probleme cu tensiunea. A mai venit o salvare, dar nu știu de ce a stat 20 de minute în fața blocului, când ar fi trebuit să o ducă de urgență la spital.

După ce salvarea a plecat la spital, am luat și un taxi. Eu nu mi-am dat seama că trebuie să am niște bani la mine, să le dau medicilor. Eu eram în panică, eram șocată. Când a fost preluată de ambulanță, mama avea saturația de oxigen 80, era pe cale să-și revină. Când am ajuns la UPU, mama era în triaj, nici măcar nu au dus-o la Terapie Intensivă, că era caz urgent, nici măcar nu au chemat medicul cardiolog. Am cerut să vorbesc cu un medic și mi-a venit o fată tânără, nu știu ce cunoștințe avea ea în domeniu, m-a întrebat ce s-a întâmplat, i-am povestit, la care ea mi-a zis că mama este în stare gravă.

Am cerut s-o văd, era mai binișor, era intubată, arăta mai bine la față. Medicul mi-a zis însă că analizele au ieșit rău, dar nu mi-a explicat ce înseamnă analize rele, nu mi le-a arătat. În discuție a intervenit și o altă doamnă care mi-a zis: «E mai bine, că e ținută în viață de aparate și medicație»”, a declarat Elisabeta Ciorap.

Elisabeta Ciorap aduce grave acuze medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon”: „Nu trebuia s-o deconecteze de la aparate fără acordul meu”

 o imagine cu Maria Ciorap

Maria Ciorap a început să se simtă rău în data de 21 iunie 2023, în jurul orei 14.00. Panicată, fiica sa, Elisabeta Ciorap, a sunat la 112

Maria Ciorap a încetat din viață în data de 21 iunie 2023, în jurul orei 17.00. Elisabeta nu înțelege însă de ce mama sa a fost deconectată de la aparate fără acordul său. Femeia crede că, dacă s-a observat că starea mamei sale este extrem de gravă, trebuia ca aceasta să nu mai fie transportată la spital.

„Eu nu le-am văzut să facă ceva pentru mama, din contră, mi-au dat în cap când mi-au zis: «Nu se știe dacă la următorul stop mai scapă, are 87 de ani, diabet de tip II, ce mai vreți, trebuie să vă așteptați la ce e mai rău». Au avut un ton cinic și dur. Am avut un dublu șoc, pe lângă faptul că mama mea a făcut criza asta, m-a durat să văd cum mi-au vorbit medicii.

Mama a fost tratată ca un câine, deși a plătit atâția ani asigurare de sănătate. Nu merita să moară așa. M-am dus în Piața Unirii să scot bani de pe card, iar apoi la librăria Junimea să cumpăr plicuri, să le dau banii medicilor, iar apoi am trecut să-mi iau și o apă. A durat vreo 20 de minute, în timpul ăsta m-au sunat de la spital, să vin că mama a murit. Mi-au zis că a fost un alt stop, dar eu nu am văzut, trebuiau să mă lase acolo, să văd ce se întâmplă cu ea.

Dacă starea ei era așa de gravă, nu trebuia s-o mai ia la spital, trebuia s-o lase să moară acasă. Eu am mai vorbit și cu alte persoane și mi-au spus că nu trebuia s-o deconecteze de la aparate fără acordul meu. Sărăcuța a făcut infarct miocardic, deoarece a avut insuficiență respiratorie acută. Efectiv, mi-au omorât-o. Mama era sufletul meu, câtă grijă am avut eu de ea nu a mai avut nimeni”, a mărturisit fiica pacientei decedate.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu: „Se constată frecvent că unele familii refuză să înțeleagă că există totuși un final al vieții”

o imagine cu Maria Ciorap si fiica sa

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, a declarat că pacienta era în comă atunci când a ajuns la Spitalul “Sf. Spiridon”

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, a declarat că pacienta era în comă atunci când a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon”.

„Pacienta a fost declarată decedată după manevre diagnostice și terapeutice. Conform procedurilor din România și din lume, după oprirea cordului și declararea decesului de către medicul primar de medicină de urgență nu se mai ține corpul decedatului pe monitor sau conectat la ventilator. A solicitat efectuarea necropsiei de către IML prin ordonanța de la poliție, deși moartea a fost patologică, la 87 de ani, dar familia nu a înțeles cauza decesului. A primit certificat de deces de la IML.

Medicul i-a explicat de foarte multe ori situația. A fost în stop la domiciliu, a fost resuscitată la domiciliu, adică bătea inima, dar era în comă și nu respira când a ajuns la spital. Era în stare foarte gravă. Nu putea să-i spună că e altfel. Se constată frecvent că unele familii refuză să înțeleagă că există totuși un final al vieții”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Cu toate acestea, Elisabeta Ciorap aduce acuze grave medicilor de la Spitalul „Sf. Spiridon”. În acest sens, a depus și o plângere la Colegiul Medicilor Iași.

Comentarii
  • Ieșean din anii 50

    Colegiul medicilor? O glumă seacă! Praf în ochii proștilor, timp pierdut și speranțe deșarte.Diana Cimpoiesu are dreptate.Pana aici a fost și nimic mai mult.La UPU nu este bancomat cu zile,la UPU nu este telefon cu Dumnezeu.La UPU există speranțe sau nu.Atat.

  • Exista doar final al vieții pacientilor ,baa,jeguri care stoarceți miliarde,dar final al lacomiei si coruptiei voastre nu mai exista.Niciodata.
    Cu ma ta tot asa procedai,fa zdreanta ?

  • La nimeni nu vezi mai multa nepasare fata de viata omului fata de cum vezi la doctori.

  • … si voi, mai ieri-alaltaieri, spuneati ca la sf spiridon problema e ca nu-i ingrijita curtea … nu, bre, asta-i problema reala – doctorii prosti si nesimtiti, nu iarba din curte …

  • alt observator

    Nu, @observator, problema e ca avem asteptari nerealiste de la doctori.
    Ne asteptam sa fie foarte buni profesional, si nu sunt. Nu sunt nici straluciti, nici prea destepti nu sunt, si fac tot atatea greseli ca orice om.
    Ne asteptam sa aiba empatie si ei n-au. Normal. Daca le-ar pune la inima pe toate, ar inebuni, sau ar muri de tineri.
    Ne asteptam sa fie corecti, si nu sunt. Desi sunt platiti imparateste de la buget, spaga ramane, fie direct, in spital, fie mascata prin cabinetul particular.
    In concluzie, fiecare sa avem grija de sanatatea noastra, ca doctorii nu sunt nici straluciti, nici corecti, si nici nu le pasa.

  • of of of mămică mea… acasă dl de pe 1 ambulanță imi spune „Doamnă i ați salvat viața”…. si la spital la upu stăteau la barfa cu nine in loc sa cheme medicul cardiolog sa facă ceva….. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  • In occident un asemenea caz duce la puscarie, in Iasi doar mustrare scrisa ! Generatia x si zero. Examene la UMF grila...

    Astia sunt medicii rezidenti scoliti la facultatea x si zero, adica aia care primeau grilele inainte de examen, sunt din aia care au chiulit la cursuri, sunt din aia care vor sa treaca prin faculta fara sa invete.

    Cand apare cate un caz grav, cum era si acesta, o dau stanga si fac gafa, de data aceasta a fost o femeie care a murit cu zile, data viitoare TU poti intra pe mainile unu medic nepriceput care a chiulit la cursuri, absolvent de x si zero.

    OBSERVATIE
    Dragi banci /IFN .uri din Iasi, montati cate un ATM pe fiecare sectie/salon si plicuri la indemana, nu toata lumea are bani cash la ei.
    Cand mergi la spital e bine sa ai bani la tine, de ordinul sutelor sau miilor de euro( nu va ganditi la prostii, pe piata neagra in spital sau pe sectie, o sticla de apa minerala 0.5 litri costa 100 de euro, un cersaf nou, alta 100 euro, o vb buna /sfat din partea personalului , alte sute de euro… 🙂

    De ce nu mai pleaca medicii ieseni in Occident?

    Simplu! Acolo faci puscarie pt un asemenea caz, la noi scapi maxim cu mustrare scrisa…aaaa, mai sunt si salariile, salariul unui medic din Iasi, e la fel ca unul din Madrid(Spania) sau UK (Londra)…intre 5900 si 9000 euro, fara „atentii” date in plic.

    Sfat pentru aceasta distinsa doamna: mergeti in justitie, luati un avocat bun si indreptati-va impotriva persoanei nu institutiei. Nu spitalul a gresit ci medicul, medicul care a gresit trebuie sa plateasca, a neglijat-o pe mama dvs iar ea a murit cu zile.
    Cereti daune ca au de unde plati, unii medici au banii multi ascunsi la saltea (nu apar in declaratia de avere) si e pacat sa nu-i cereti. Daca nu aveti ce face cu banii, donatii unei asociatii de ingrijire a bolnavilor in faza terminala, unei asociatii de protectie a animalelor,etc.

    CONCLUZIE
    # Acei medici trebuie adusi in fata justitiei, punct.
    # Nu mai asteptati parerea celor de la Colegiul Medicilor, o stiu toti oamenii din iasi, care au asteptat luni de zile o decizie.
    # Apelati URGENT la un avocat ! Plangere si trimis dosarul in instanta! Fiecare secunda conteaza, cat timp medicul/medicii vinovati profeseaza in continuare, acestia pot face alte victime, poate alta mama din Iasi sa MOARA cu zile din cauza LOR.

    Nota*
    *pentru comentatorii care fac misto sau tin partea celor de la upu/spital…azi, maine MAMA/NEVASTA sau FICA voastra poate fi urmatoarea victima a acestori medici x si zero.
    Cei vinovati trebuie sa plateasca, ei trebuie adusi in fata legii.

  • Eu am dus-o pe mama constienta pe picioare in sectia de cardiologie a spitalului Sf. Spiridon. A facut AVC ischemic cu perfuzia la mina. Am stat 4 ore in salon sa vina o salvare de la neurochirurgie desi erau o multime de salvari in curtea spitalului. Nu au vrut sa o transporte cu salvarea spitalului unde facuse AVC au chemat salvare de la celalalt spital. Cind te vede in virsta nu isi mai dau interesul iti spun in fata asta e drumul. Dar va veni rindul si lor sa apuce pe acelasi drum.

  • Totusi avea 87 ani …nu a mai avut zile ….ce sa zici de unul de 50 , 60 ani ?! Dzeu sa o ierte !

  • Intelegem cu totii ca avea 87 de ani, probabil nu era intr-o situatie stralucita. Dar ce se intampla la Spitalul Sfantul Spiridon este peste orice asteptare negativa. Asa haos, jeg si nepasare pe putorile alea de asistente si putorile alea de la administrativ este de neconceput. Medicii se lupta si ei cum pot, insa nu pot face fata hienelor. Ar trebui dat foc acelui spital, cu mare parte din asistentele, infirmierele si administrativul de acolo!

  • oare conteaza varsta cand ajungi de urgenta la spitaL ,oare nu toti avem dreptul la viata,medici plictisiti ,asistenti facuiti la ghica voda 3in 1(liceu ,bacalaureat ,scoala de asistenti,)sa asteptam empatie de la cine???pacat ,ori nu intelegem noi comportamentul doctorilor,asistenti ,ori intradevar trebuie fiecare sa ne revizuim comportamentul,si sa ne facem treaba cu simt de raspundere.

  • Mai oameni buni voi nu ganditi deloc?
    O femeie de 87 de ani foarte bolnava,ajunsa in coma la spital care oricum murea putea sa fie dusa si in Patagonia si dupa voi medicii trebuie sa invie si un mort din groapa altfel sa faca puscarie daca nu reuseste.Mama mea a locuit in Franta si a murit acolo la 72 ani,avea o hepatita C si a facut stop cardio respirator deci se intampla si la case mai mari si nimeni nu acuza medicii acolo.Da, tin cu medicii si da ma gandesc ca pot ajunge o sora un frate un copil da am incredere ca numeni nu te lasa sa mori decat daca atat ti-a fost,pentru ca minuni doar DZEU poate sa faca.

  • Dureros, cu atat mai mult cand un om isi pierde sanatatea muncind si platind impozite.

  • Va rog nu faceti asemenea recomandari..,, adresati va justitiei” …Acolo se intampla acelasi lucru! Doar pentru ei si doar pentru ei….

  • SĂ-I TUFF pe DR EROII,….DAR SĂ NU EXAGERĂM ,NU PUTEM PUNE TOT ÎN CÎRCA LOR ! Condoleante Familiei ! si luciditate si MEDICILOR le MOR PĂRINTII credeti că si atunci tot ”NEPĂSARE LOR” este vina?!

  • romania stirilor pentru gura casca

    Daca nu ar fi medicii intermediari, l ar lua de gat pe Dumnezeu, ce sa i faci, nu ai ce sa i faci, Roamania cu creierul spalat de stiri…imaturi emotional

  • Pentru domnul ‘In occident un asemenea caz duce la puscarie, in Iasi doar mustrare scrisa ! Generatia x si zero. Examene la UMF grila…”
    Aveți fffff mare dreptate…. si doar ceei din spitale judeca oamenii dupa vârstă…. majoritatea doctorilor gândesc așa…. când am fost la doctorul de familie sa i spun de mama mi sa spus sa ma uit in Buletin ce vârstă are” traim intr o lume fără nici un scrupul….

  • Un cetatean suparat

    Din ce vad la „Sf Spiridon” niste angajati fac o triere, gen e baba…nu e urgenta, sa-i facem viteza, baba poate pleca intr-un loc cu verdeata ” unde-i nu e tristete nici suspin” …alta la rand!
    Maine poti fi tu acela, nu e corect!
    Cum spunea cineva mai sus, acesti medici trebuie purtati prin tribunale pana platesc mii de euro despagubiri si daune morale rudelor sau apartinatorilor legali ai acestor pacienti nefericiti care, cica au murit din „cauze naturale”
    Trebuie sa dispara vorba asta tampita: era baba/mosneag, a mancat pensie destul !

    La fel ca in occident, dati in judecata orice medic/asistent medical care din vina lor, cu stiinta sau nestiinta au omorat un pacient.
    Pentru o tara ca Romania, medicii si asistentii au salarii colosale/ babane/ gigantice, de ordinul miiiiiiiiiilor de euro, deci au de unde plati.

    In aceasta speta, iertarea NU este o solutie !

    Un medic neglijent azi, maine v-a face o noua victima. De aceea, pe langa daune morale si materiale cereti retragerea dreptului de a profesa, e obligatoriu ca acesti indivizi certati cu bunul simt, sa fie tinuti cat mai departe de aceasta profesie.

  • Acesti medici lipsiti de scrupule,cu o pregatire profesionala precara-rezultatele prestatiei o demonstraza-trebuie eliminati din sistem.
    Ei reprezinta pericole sociale,pericol de moarte

  • Asa este „un cetățean supărat” sunt fffff multe discriminări in spitale…. mai sunt si doctori bine intenționați…. dar majoritatea nu au ce căuta in sistemul medical… cand e vorba de un bătrân/ bătrână se poate spune orice dar NU se spune ca o manevra greșită a cadrului medical pune viata in pericol a pacientului… de exemplu daca sa dat oxigen greșit pacientului indiferent de vârstă ii poate fi fatală… aici doctori încearcă să se spele pe mâini ca pacienta avea 87 anii!!!!
    Mai spune ca era in coma, dar cima aceasta putea fi provocată de dictori de la fața locului …. DE CE NU VA ASUMATI GREȘELILE !!!!

  • primitivul din Balcani

    … pai treceti voi in locul lor daca va credeti specilisti la diagnostice si evolutie…
    … trecti la invatat si dati admitere sa faceti facultatea ca tot va considerati a toate stiutori

  • pacat ca nu vreti sa postati mesajul meu anterior.

  • RESPECT MEDICILOR DE LA UPU SPIRIDON!Sunt in virsta si am ajuns acolo de multe ori ,nicioadata nu mi sa cerut un ban si intotdeauna au avut grija de mine chiar si la inceputul pandemiei cind am ajuns la ei ,dar am vazut acolo oameni care nu aveau rabdare sa astepte urlau fara motiv de exemplu ptr o taietura la deget in timp ce medici aveau cazuri grave in triaj si mai e un aspect veneau si cazuri care erau de competenta medicului de familie dar tot faceau scandal ,nu mai vorbesc de romi care umplu triajul pentru un singur bolnav vin cu toata satra si cind te gandesti ca nici nu platesc darile pentru sanatate .Da cind pirzi pe cineva drag durerea e mare si cauti cauza …dar totusi sa fim oameni si sa recunoastem munca medicilor ,sunt inginer dar nu as putea face munca medicilor ,nu as avea atita rabdare cu toti frustatii

  • Dl”Dumitru ” daca ati dat dvs. peste un doctor bun asta NU înseamnă ca toți doctori sunt la fel…. data viitoare gândiți-vă de 10 oriinai te sa mai mergeți la upu urgențe spiridon….

  • Dl „Dumitru” daca dvs ati dat peste un doctor bun asta NU înseamnă că toți sunt la fel… Data viitoare gândiți-vă de 10 ori înainte să mai mergeți la upu urgențe spiridon….

  • Stimate anonim NU AM AJUNS ODATA ci de multe ori (de 4 ori intr un an am cazut din copac) ,am avut gastrita acuta si credeam ca am corona ,am fost cu soacra si i a pus stend cu sotia alergie sau cu criza la inima si tot asa dar nicioadata nu am fost neglijat sau nu au avut grija de mine eu sau ceilalti din familie dar repet am asteptat pina imi venea rindul fara sa cer prioritate sa tip sau sa fca scandal

  • @primitivul din Balcani
    Mai,mai…ce suferinta pe tine.
    Majoritatea celor care au scris aceste comentarii au facut o scoala si o facultate in viata lor.
    Si ei au dat examene in viata, unele chiar foarte grele.

    De ce, voi astia de la UMF, aveti impresia ca doar voi „este destepti” iar ceilalti „este prosti”?!?

    Voi va credeti speciali, dar nu sunteti deloc; recent s-a aflat ca nici nu mergeti la cursuri, cica sunt vechi,demodate, in realitate nu aveti chef sa va treziti dimineata, cica invatati sa operati sau sa coaseti un pacient de pe tik tok….,bla,bla. 🙂

    Tot recent am aflat, ca voi de la UMF Iasi, dati examene la facultate pe grile date cu „n” saptamani inainte de verificarea cunostintelor.
    Ce naiba mai invata un student care nu a fost la cursuri ?
    Raspuns: pai nu invata, toceste mecanic niste grile cu raspunsuri, la examen bifeaza x sau zero…si gata, e student emerit.

    Realitatea e alta, acesti chiulangii de la UMF ajung in spitale si fac victime, da stiu, ar trebui sa nu-mi pese,…dar ma ingrozesc ca intr-o zi pot fi eu in locul acelei batrane, poate fi mama mea, sora sau sotia. Intr-o zi, maine de exemplu, cineva drag tie, moare cu zile din cauza unui cretin din asta, un cretin care s-a apucat de aceasta meserie doar pentru a face bani, bani si iar bani.

  • Domnule Dumitru, regret ca intr-un singur an ati cazut de 4 ori din copac. Ati incercat cu lecitina? Poate n-aveti tinere de minte.

  • Asa este dl Emi aveti mare dreptate… Stima si respect… Elisabeta Ciorap

  • Din pacate toti acesti absolventi de facultate de medicina din Iasi, sunt pericoli sociali, si chiar criminali. Mama mea a fost un astfel de pacient, tratat cu indiferenta si superioritate (se cred Dumnezei, dar sunt mediocrii in infantilismul lor) dar salvat de medicii de la cardiologie dr. Georgescu.(Povestea reala a acestei situatii a cuprins comentariul meu pe care ati refuzat sa-l postati). Uite ca sunt si medici cu constiinta si profesionalism dar nu la UPU Sf. Spiridon. Aceasta sectie UPU, trebuie desfiintata iar medicii rezidenti de acolo indepartati de lumea medicala. sa auzim de bine, ca de rau…

  • Elena eu inca mai cred ca sunt si doctori buni… dar ffff puțini…

  • daca a ajuns pe tura dr BURLAS, e clar… probabil nu terminase de vaut toate postarile din ziua respectiva de pe facebook si nu s-a sinchisit sa se deplaseze… sau poate ca a ajus sa fie pacienta la alte vuvuzele de doctorite (aka Petrea, Chirica) & fumacioasele – se stiu ele care , ele de stau toata noaptea numa la afumat si la barfa pe afara

  • Spitalul recuperare

    Mergeți și la recuperare să vedeți arsuri de la galvanizări etc ,comportament inuman ,șefele de secții se pretind împărătese…

  • Cât kkt poate mânca o țara?

  • Dezastru la UPU. Studentii fara rezidentiat devin medici

    O tara s.a oripilat de cazul de la Iasi ! Inca odata, angajatii de la UPU Iasi, fac de ras orasul.
    Degeaba avem olimpici, elevi de 10 la bac, tramvaie noi,etc, daca medicii si asistentii isi bat joc de oamenii in varsta.
    Cum sa fii atat de imbecil sa lasi sa moara mama cuiva ?!?
    Doamna respectiva, dar si alti ieseni care au avut probleme la UPU Iasi sa se adreseze justitiei . Plangere penala medicului/ asistentului vinovat si cerut daune.

    Daca ei scapa, atunci alti parinti, bunici sau copii vor fi pusi pe lista celor de la pompe funebre…si poate maine o sa fie randul tau.

    BONUS din partea Ministerului Sanatatii

    Min. sanatatii dl Rafila declara acum 3 zile ca pregateste o lege prin care studentii fara rezidentiat sa devina medici !!!
    Sa vezi atunci nebunie in municipiul Iasi, de la UPU pana la Socola si retur.
    Iti dai seama, ca daca TU draga cititorule o sa intrii pe mana unui absolvent fara rezidentiat, esti condamnat pe loc?!?
    Daca, astia cu rezidentiat fac o gramada de greseli mortale, apoi astia fara… Horror 🙁
    O sa fie dezastru! Daca aveti rude prin EU, USA, apelati la ei, pt ca aici va fi vai si amar de noi.

  • Ce se intampla la spitalul Sf Spiridon este strigator la cer! Medici, asistente si infirmiere total dezinteresate de starea pacientilor, dar foarte interesate sa primeasca spaga si sa vina cat mai boite si aranjate la serviciu, pline de aur, care stau tolanite pe canapele cu telefoanele mobile in mana, frecand facebook-ul, toate coafate, machiate si aranjate de zici ca au venit acolo sa se distreze in club si nu sa ingrijeasca pacientii. Cel putin asta e atmosfera la Sectia II Interne. Daca ai o mama de 80 de ani bolnava si o aduce salvarea la aceasta clinica ti se spune ca trebuie sa intelegi ca e batrana si ca ei sunt clinica de urgență deci nu te astepta sa iti trateze mama, mai degraba trebuie sa te astepti ca ti o omoara cu zile. Asa am patit si eu cu dna dr. Adorata Coman care mi-a externat mama din spital cu pneumonie acuta si Covid luat din aceasta mizerie de spital. Tot personalul medical de la clinica II este sub orice critica. Asteapta spaga, este dezinteresat de actul medical, au salarii imense si nu se mai satura de spagi. Din pacate, un personaj ca dna dr. Coman mai are la practica si studenti pe care ii formeaza dupa tiparul ei: dezinteres total fata de pacient!

  • SA IEȘIM LA UPU SPIRIDON PE 15 AUGUST!!!! SĂ DAM JOS I DIFERENȚA SI NESIMTIREA !!!

    ASA ESTE OAMENI BUNI… HAIDEȚI CU TOȚI SA DAM JOS SISTEMUL SA ITAR CORUPT… HAIDETI SA NE ADUNĂM CU TOȚI LA UPU SPIRIDON PE DATA DE 15 AUGUST… E O ZI MARE TOTI CEEI CARE AȚI PIERDUT PE CIBEVA DRAG SAU ATI FOST TRATATI INUMAN HAIDETI S PROTESTAM… SALARII MEREU VREAU ȘPAGĂ MEREU AȘTEAPTĂ… NU MAI TĂCEM HAIDEȚI SA I DAM JOS … ALTFEL VOR MURI OAMENI IN CONTINUARE TINERI SI BĂTRÂNI…

  • Aoleu,ce de cretini pe aici….analfabeti majoritatea,certati cu gramatica limbii romane,dar si cu bunul simt.Aceleasi generalizari,etichete de spagari,incompetenti,etc,desi comentacii nu au nici 12 clase,iar la restaurant,frizer sau curierul care le aduce aghiasma imbuteliata,lasa fara sa clipeasca ciubuc…Dar doctorii trebuie omorati cu pietre,ca na,nu au reusit sa faca fata mare din mumia de 80+ ani.Doamna din cazul de fata joaca teatru,dar ieftin si prost: de ce a dus-o ambulanta daca era grava,daca nu o ducea acuma ii injura pe cei de pe salvare,ce cauta ea la bancomat daca i s-a spus ca e grav si tot voia sa stea langa mamicuta ei,cum adica era „binisor”,daca era intubata si pe aparate….etc.Sper sa.o tina portofelul si nervii la reclamat si depus plangeri,ca de casitgat nu are nici o sansa.Tot e ea reclamagiu de profesie,acum ceva timp avea „malpraxis” cu banca Raiffaisen…sa nu uitati tanti,sa il reclamati si pe Dumnezeu.Hai pe 15 august sa protestam,ca toti acesti idioti agramati si reclamagii sa nu mai fie primiti in spitale,sa crape acasa linistiti „cu zile”!!!Sictir,animalelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *