Prima pagină » Titlurile zilei » Răsturnare de situație! Tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava era bănuită că a ascuns o sarcină dintr-o relație extraconjugală: „Ea își acoperea burta” – EXCLUSIV

Răsturnare de situație! Tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava era bănuită că a ascuns o sarcină dintr-o relație extraconjugală: „Ea își acoperea burta” – EXCLUSIV

28 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava ar fi ascuns o sarcină. Vecinii femeii susțineau că aceasta încerca să-și acopere burta. Totuși, după aproape două săptămâni de la tragedie, adevărul a ieșit la iveală

După ce Ana Maria Gherman, tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava în urmă cu aproape două săptămâni, a devenit subiect de discuție în comună, localnicii au încercat să găsească explicații, iar unii se pare că le-au și găsit. Într-o discuție purtată cu reporterii BZI, o vecină de-a femeii a declarat că era convinsă că Ana Maria a rămas însărcinată în perioada în care soțul ei a fost plecat la muncă în străinătate.

„Se auzea că a mai umblat pe ici, pe colo cât era soțul plecat. Eu mă întâlneam cu ea la bar. Eu am văzut că are un pic de burtă, dar o ascundea. Acum, nu știu, poate de asta a făcut ce a făcut, din cauza asta. I-o fi spus bărbatul ei că a lăsat-o fără burtă și a găsit-o cu burtă. Eu zis doar ce am auzit și ce am văzut”, a spus o vecină de-a tinerei.

Tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava a ascuns o sarcină?

Soțul tinerei a spus că nu a auzit de așa ceva.

„Este prima dată când aud așa ceva. Nu știu ce să spun, de băut mai bea, dar de asta chiar nu știu”, a spus soțul tinerei.

Reporterii BZI au încercat să afle dacă Ana Maria Gherman era însărcinată înainte de a se sinucide. Surse din cadrul anchetei au infirmat acest lucru, însă femeia avea un fibrom uterin foarte mare. Din această cauză, unele persoane au crezut că Ana Maria ar fi fost însărcinată. S-a dovedit încă o dată că în vorbele lumii nu poți pune bază niciodată.

Ancheta polițiștilor continuă în acest caz

Oamenii legii nu au suspiciuni că femeia ar fi fost victima unei infracțiuni, dar continuă ancheta.

„La data de 13 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că la marginea unei păduri de pe raza comunei Miroslava a găsit-o decedată pe soția sa. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Din câte se pare, Ana Gherman a vrut cu orice preț să-și pună capăt zilelor. Soțul ei a găsit mai multe medicamente în locul unde aceasta s-a sinucis. Nimeni nu va ști, probabil, adevăratul motiv pentru care femeia a decis să-și pună capăt zilelor. Iată, s-a dovedit faptul că tânăra mamă care s-a sinucis la Miroslava nu a ascuns o sarcină, iar gestul extrem pe care l-a făcut a fost din altă cauză.

Comentarii
  • De ce nu recunoaște soțul că a fost violent cu ea? Femeia nu a suportat acuzațiile aduse, este foarte greu de dus o viață în certuri și abuzuri. Iar de băut, bea ca toate celelalte tinere, cu măsură.
    Țațele satului au și început că ascundea o sarcină, e urât, babelor, să bârfiți un mort.

  • Facultatea la seral

    Judecata boborului…dar mass media le întrece pe toate…preai folclorul și le duce la toată lumea, că nu e mai departe de gândirea ancestrală mioritica de 4 clase.

  • Daca e asa..se stie el puletele care a umblat acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *