Prima pagină » National » Răsturnare de situație în scandalul cu Elena Lasconi! Imaginea cheie care a apărut în spațiul public

Răsturnare de situație în scandalul cu Elena Lasconi! Imaginea cheie care a apărut în spațiul public

08 nov. 2023, 08:38,
în National

Cu doar câteva zile în urmă, Elena Lasconi a devenit centrul unui scandal de amploare, cauzat de dezvăluirea faptului că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018. Primarul din Câmpulung Muscel a fost criticat în mod intens, inclusiv de către fiica sa, Oana. Din cauza acestui scandal, Elena Lasconi s-a retras de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare. Cu toate acestea, recent, a ieșit la iveală un detaliu-cheie care ar putea schimba situația complet.

Declarația făcută de Elena Lasconi privind votul său la referendumul pentru familie din 2018 a provocat numeroase reacții. Fosta vedetă de la Pro TV a fost puternic criticată atât de colegii de partid, cât și de susținători, dar lovitura finală a venit din partea fiicei sale.

Toate acestea au avut un impact semnificativ, iar președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că i-a solicitat Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare. La scurt timp după această declarație, Biroul Național al USR a emis un comunicat oficial. Cu toate acestea, acum a apărut o imagine-cheie care ar putea schimba totul.

Răsturnare de situație în scandalul cu Elena Lasconi

Afirmația în care Elena Lasconi a exprimat susținerea pentru familia tradițională a generat un scandal major și a dus la excluderea acesteia de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare. Cu toate acestea, deși a declarat că a votat „DA” la referendumul pentru familie, se pare că realitatea este diferită.

Persoanele interesate de acest subiect au investigat în detaliu pe rețelele sociale și au găsit o fotografie importantă, care pare să contrazică declarația făcută de Elena Lasconi. Mai exact, pe contul de Instagram al primarului din Câmpulung Muscel există o postare din anul 2019 care aduce argumente împotriva afirmației sale.

În imaginea postată pe data de 26 mai 2019, fosta vedetă Pro TV arată că a votat la alegerile europarlamentare, dar a omis un detaliu important.

Pe partea din spate a buletinului Elenei Lasconi, pare să lipsească ștampila de la referendumul pentru familie, care a avut loc în perioada 6-7 octombrie 2018. De asemenea, Elena Lasconi a postat o altă fotografie cu spatele buletinului după alegerile prezidențiale din 2019, iar situația este similară. Acest detaliu a creat confuzie în rândul multor persoane, însă Elena Lasconi nu a oferit încă nicio reacție.

Declarațiile Elenei Lasconi au generat o reacție neașteptată

În urma celor declarate de Elena Lasconi, fiica acesteia a avut o reacție neașteptată. Tânăra și-a criticat dur mama și s-a declarat „dezgustată” de alegerile făcute de aceasta.

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi, însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte.

Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu”, au fost o parte din declarațiile făcute de Oana Lasconi.

Scandalul în care este implicată Oana Lasconi pare sa fi luat o altă perspectivă după imaginea aparută in spațiul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *