Prima pagină » Local » Răsturnare de situație în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a ajuns din nou în spatele gratiilor după ce a stat câteva zile în arest la domiciliu. Iată motivul – FOTO/VIDEO

Răsturnare de situație în lumea interlopă din Iași. Constantin Gangal a ajuns din nou în spatele gratiilor după ce a stat câteva zile în arest la domiciliu. Iată motivul – FOTO/VIDEO

09 mart. 2024, 02:00, 3 ,
Lucian SAVA, în Local

Constantin Gangal a ajuns din nou în arest. Judecătorii de la Tribunalul Iași au admis contestația formulată de procurorii care au instrumentat cazul, iar bărbatul a fost arestat preventiv. Inițial, Gangal a fost plasat în arest la domiciliu

Constantin Gangal s-a întors în spatele gratiilor după ce procurorii din Iași au contestat decizia magistraților de la Judecătoria Iași. Cei din urmă au decis să-l trimită pe Gangal în arest la domiciliu, după ce ar fi șantajat o persoană căreia i-ar fi împrumut o sumă de bani. Ulterior, Gangal a ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul Iași, iar ei au decis ca individul să fie arestat preventiv.

Pentru 24 de zile în arest

„Admite contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași împotriva încheierii pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași în dosarul, încheiere pe care o desființează integral. Rejudecând cauza, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în dosarul de urmărire penală privind pe inculpatul GANGAL CONSTANTIN (în prezent aflat în stare de arest la domiciliu), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gangal Constantin pentru o perioadă de 24 de zile, de la data punerii efective în executare a măsurii. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Gangal Constantin”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Iași.

Lumea interlopă din Iași, din nou în vizorul polițiștilor

Problemele au început luni, pe 26 februarie, pentru Constantin Gangal.

„La data de 26 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut un bărbat de 57 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj. Din cercetări a rezultat că la data de 08.12.2023, acesta ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 34 de ani, din comuna Miroslava, prin intermediul rețelelor sociale, în vederea remiterii unei sume de bani, întrucât, în perioada 2022-2023, persoana vătămată ar fi luat bani cu împrumut de la el.

La data de 26.02.2024, în urma unei percheziții domiciliare la imobilul bărbatului, polițiștii au ridicat mai multe sume de bani, 3 telefoane mobile și un laptop. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 27 februarie 2024, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dacă va fi găsit vinovat pentru șantaj, Constantin Gangal riscă să fie condamnat la închisoare. Lumea interlopă din Iași este frecvent „urecheată” de oamenii legii.

Comentarii
  • gangal sa ne suji belitele la toti din dalas esti un tagan anal fabet un rapanos si un prostalau fara scoala sati dau oleaca la mu mu

  • Țigani prosti fără școală, care pute carnea pe ei a caca, așa miros țiganii, rapenii societății

  • Dar de interlopul ala praduitor ce mai ziceti (PYN)? Pozeaza a smecher si e cu garda, rusine sa le fie la aia de mai stau cu el!!!
    Pisam as pe tine de gunoi PYN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *