Prima pagină » Actualitate » Răsturnare de situație în cazul Sabinei, românca dată dispărută după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Unde a fost găsită tânăra
Răsturnare de situație în cazul Sabinei, românca dată dispărută după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Unde a fost găsită tânăra

Răsturnare de situație în cazul Sabinei, românca dată dispărută după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Unde a fost găsită tânăra

13 iul. 2024, 11:20,
BZI.ro, în Actualitate

Informații de ultim moment în cazul Sabinei, românca în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care a fost dată dispărută cu aproximativ o săptămână în urmă, pe data de 6 iulie. Sabina Aurelia Tomescu, tânăra despre care se presupunea că a fost racolată de infractori de pe Tinder a fost găsită. Unde a fost localizată de autorități.

Familia a dat-o dispărută pe femeia în vârstă de 41 de ani, după ce ar fi plecat în Bruxelles. Rudele ei se gândeau la tot ce era mai rău. Erau de părere că tânăra a căzut în plasa traficanților de carne vie, după ce și-ar fi făcut un cont pe Tinder.

Sabina, românca în vârstă de 41 de ani dată dispărută, a fost găsită

Reprezentanții IPJ Brașov au transmis că în cursul zilei de miercuri, 10 iulie, femeia în vârstă de 41 de ani, care ar fi plecat voluntar de acasă, a fost găsită pe teritoriul statului Egipt.

„Miercuri, 10 iulie, în urma activităţilor de cooperare poliţienească internaţională, o femeie, de 41 de ani, care ar fi plecat voluntar, în cursul zilei de 25 iunie a.c. de la locuinţa de domiciliu, din municipiul Braşov, cu destinaţia Belgia, a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”, a transmis IPJ Braşov, conform publicației locale Bună Ziua Brașov.

Sabina Aurelia Tomescu fusese dată dispărută de familie de aproximativ o săptămână.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familie”, au transmis reprezentanții Poliției Române când familia tinerei a alertat autoritățile.

Cumnatul femeii credea că aceasta ar fost racolată de infractori de pe Tinder, pentru că își făcuse recent cont pe aplicația de dating și în casa ei au fost găsite chitanțe din care reiese că a cheltuit într-un timp scurt aproximativ 1.000 de euro. Banii îi fuseseră trimiși, potrivit informațiilor, de un bărbat cunoscut pe respectiva aplicație.

Ana Maria, o copilă în vârstă de 13 ani, a dispărut de acasă, din județul Vrancea

O tânără în vârstă de 13 ani, pe nume Ana Maria Răducan, a dispărut pe data de 19 iunie 2024. Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, minora are o înălţime de 1,55 metri, 49 de kilograme, părul lung şaten şi ochii căprui. În momentul dispariţiei, fata purta un tricou alb, blugi albi şi adidaşi negri.

„La data de 19 iunie 2024, ora 20.44, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 20.20, Răducan Ana Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din comuna Vulturu și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 49 kg, păr lung șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu tricou alb, blugi albi și adidași negri”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *