Prima pagină » Actualitate » Răsturnare de situație în cazul românului omorât în Congo. Bărbatul ar fi fost urmărit, iar moartea sa era plănuită
Răsturnare de situație în cazul românului omorât în Congo. Bărbatul ar fi fost urmărit, iar moartea sa era plănuită

Răsturnare de situație în cazul românului omorât în Congo. Bărbatul ar fi fost urmărit, iar moartea sa era plănuită

23 iun. 2024, 18:20,
în Actualitate

Răsturnare de situație în cazul romanului ucis în Congo. Moartea lui Petru ar fi fost plănuită! Șeful companiei care l-a recrutat face declarații halucinante și spune că mașina în care se afla Petru ar fi fost filată. Tânărul în vârstă de 23 de ani a decis să plece în Africa din dorința de a-și depăși situația financiară. Voia să facă bani pentru a-și cumpăra un apartament și pentru a se căsători cu iubita sa. Din păcate, nu a mai apucat să își vadă visul împlinit.

Petru a decis să plece în zona de conflict din Africa pentru a strânge bani ca să-și cumpere un apartament. Horațiu Potra, șeful companiei care l-a recrutat, spune că nu este încă foarte clar dacă rebelii vizau, de fapt, mașina blindată, lângă care se afla tânărul în acel moment, sau chiar pe Petru.

„Rebelii i-au văzut de undeva de la 4-5 km și de acolo au tras cu o rachetă înspre grupul de supraveghere. Acum, exact că au țintit mașina sau direct pe pilotul de dronă, nu putem spune, pentru că Petru era lângă mașina blindată. Nu putem spune dacă au vrut să tragă în el sau au vrut să țintească mașina și, din greșeală, l-au lovit pe el. S-a tras de undeva de la distanță.”

Sursa: declarație în presă

Era ultima misiune pe care el avea de gând să o mai facă, după care voia să rămână acasă, în Iași. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus în țară la începutul lunii iulie, însă, conform procedurilor, părinții și prietenii nu îl vor mai putea vedea pentru ultima oară. Asta pentru că va fi depus într-un sicriu sigilat, din zinc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024