Prima pagină » Actualitate » Răsturnare de situație în cazul răpirii copiilor milionarului Marțian: Fosta soție îl spiona cu o dronă

Răsturnare de situație în cazul răpirii copiilor milionarului Marțian: Fosta soție îl spiona cu o dronă

24 oct. 2024, 12:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Cazul răpirii copiilor milionarului Adrian Marțian ia o turnură demnă de un scenariu de film, cu noi detalii care ies la iveală. Ultimele informații arată că fosta soție a milionarului îl spiona cu o dronă. Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit existența unui ordin de protecție emis la sfârșitul lunii septembrie împotriva mamei copiilor.

Conform acestuia, femeia folosea o dronă cu cameră video pentru a-l spiona pe Marțian.

„Totul se întâmpla în timp ce acesta își ducea viața în rulota amplasată în fața casei”, a declarat avocatul.

Răsturnare de situație în cazul răpirii copiilor milionarului Marțian

Adrian Marțian locuia într-o rulotă la mică distanță de casa în care se aflau copiii săi, respectând astfel termenii ordinului de protecție emis și împotriva sa. Milionarul a primit acest ordin pentru că s-ar fi considerat că a violat intimitatea din rulotă. Vinerea trecută, Adrian Marțian a fost reținut după ce a fost găsit în Serbia împreună cu copiii săi, la scurt timp după ce a anunțat dispariția lor din Hunedoara.

Conform Poliției Hunedoara, bărbatul de 54 de ani din Simeria a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de încălcarea măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a autorităților judiciare și contribuție la trecerea frauduloasă a frontierei.

Marțian a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Deva și urmează să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea măsurilor legale.

În același timp, cei trei copii ai lui Marțian, în vârstă de 7, 9 și 11 ani, au fost plasați în regim de urgență sub protecția DGASPC Hunedoara.

Poliția din Hunedoara, în alertă maximă

Copiii și tatăl lor au fost preluați vineri dimineață de o echipă mixtă de polițiști și reprezentanți ai DGASPC Hunedoara de la punctul de trecere a frontierei România-Serbia, Porțile de Fier 1, ca urmare a cooperării internaționale între autoritățile române și cele sârbe.

Poliția Română a anunțat joi că operațiunea de localizare și recuperare a lui Adrian Marțian și a celor trei copii – Rania Adriana Marțian, Antonio Adrian Marțian și Raisa Antonia Marțian – s-a încheiat cu succes în Serbia, după ce aceștia au fost dați dispăruți la începutul săptămânii trecute. Copiii se aflau sub supravegherea unei bone în satul Sântandrei, județul Hunedoara, atunci când au fost declarați dispăruți.

Marți, un videoclip cu cei trei frați a apărut în spațiul public, în care aceștia se adresau mamei lor, spunând că sunt bine, dar că nu vor să meargă la ea, ci la tatăl lor. Polițiștii analizează imaginile pentru a verifica autenticitatea acestora și pentru a identifica indicii care să ajute la localizarea copiilor. De asemenea, sunt audiate persoane care dețin informații despre caz.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai încercat să ne iei la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii aceștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt încercau să ne ducă la tine. Suntem bine, oamenii aceștia ne-au tratat bine. Nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim împreună. Îl iubim pe tati și oamenii aceștia îl vor contacta să mergem la el”, a spus sora mai mare în videoclip.

Cei trei frați, de 11, 9 și 7 ani, au fost dați dispăruți din Sântandrei, județul Hunedoara, în timp ce erau supravegheați de o bonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`