Prima pagină » Local » Răsturnare de situație în cazul polițistului local acuzat că a violat o minoră! Tiberiu Cebotaru nu mai este în arest. Iată ce s-a întâmplat – FOTO/VIDEO

Răsturnare de situație în cazul polițistului local acuzat că a violat o minoră! Tiberiu Cebotaru nu mai este în arest. Iată ce s-a întâmplat – FOTO/VIDEO

04 oct. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina Puiu, în Local

Răsturnare de situație în cazul polițistului local acuzat că a violat o minoră în vârstă de 11 ani. Tiberiu Cebotaru nu mai este în arest, dar a primit o altă măsură. Procesul pare că nu se va apropia curând de final

Tiberiu Cebotaru, șeful Poliției Călare din Iași, a scăpat de arestul preventiv și s-a ales cu o măsură mai blândă. Însă procesul încă este în curs de soluționare, nefiind dat niciun verdict final. Este oare vinovat? Acest lucru nu se poate ști cu exactitate, dar cert este că au ieșit detalii importante la lumină.

Tiberiu Cebotaru nu mai este în arest. Iată ce s-a întâmplat în cazul său

Tiberiu Cebotaru a avut multe de îndurat și, conform declarațiilor sale, și-a susținut nevinovăția mereu. A stat în arest în Centrul de Reținere și Arest Preventiv (CRAP) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, ulterior a primit măsura arestului la domiciliu, iar acum s-a ales cu control judiciar.

Ba mai mult, a avut niște interdicții și a contestat, fiindu-i admisă cererea în vederea limitelor controlului judiciar. Se pare că ordinea nu e întâmplătoare și au început să iasă detalii la lumină. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ultimele probe împotriva șefului de la Poliția Călare Iași par să dea de gol „victimele”. Dar, dacă se va concretiza acest lucru, cu siguranță vor avea de plătit daune grele.

„În baza art. 348 Cod procedură penală cu referire la art. 207 alin. (4) si (7) Cod procedură penală, constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă față de inculpatul CEBOTARU TIBERIU-MIHAIL, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuatã (trei acte materiale) și agresiune sexuală în formă continuată, prin încheierea penală, pronunțată de completul de judecători de cameră preliminară din cadrul Tribunalului lași. Admite cererea formulată de inculpatul Cebotaru Tiberiu-Mihail prin apărător ales și în baza art. 215 alin. (9) Cod procedură penală înlocuiește obligația stabilită în sarcina inculpatului”, au transmis judecătorii.

Vă reamintim că totul a ieșit la „iveală” în luna aprilie a anului 2023. Povestea care a fost spusă în fața organelor legii de partea vătămată pare a fi cusută cu ață albă și se poate deduce faptul că este vorba despre o manevră la mijloc. Polițistul local strigă că este nevinovat și că totul i-a fost înscenat din răzbunare. Totul ar fi pornit de la un cal, ochit de victime, ce o aveau pe fiica lor, în vârstă de 11 ani, la cursuri de echitație, urmând să meargă la un concurs. Ulterior, cei doi s-au înțeles la o sumă, 23 de mii de euro.

Prima dată, i-au achitat polițistului 8.000 de euro, iar el a dat cabalina pentru a merge la concurs. Dar calul a fost accidentat și victimele ar fi vrut banii înapoi și să îl restituie. Bineînțeles, Tiberiu Cebotaru nu a fost de acord, a restituit o parte din sumă, însă s-a oferit să îi ajute, consultând și tratând animalul, pentru că el a terminat Facultatea de Medicină Veterinară.

Probe „subțiri” la dosar?

Polițistul local este convins că va reuși să-și apere spatele în fața instanței de judecată și că va ieși nevinovat. Probele de la dosar ar fi „subțiri”, iar o parte dintre ele ar fi false. Este vorba despre mărturiile depuse de prietena minorei, care este tot minoră, dar și despre o conversație interesantă în anchetă, ce ar fi „făcută și gândită”.

Printre probe se numără și un raport medical care nu confirmă raportul sexual. Ba mai mult, recent au mai fost „atașate” niște așa-zise probe, dar care nu pot fi considerate dovezi, fiindcă par a fi fabricate. Totuși, judecătorii continuă să cerceteze atent dosarul în care este implicat șeful Poliției Călare Iași, acuzat că a violat o minoră. Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la urmă.

Comentarii
  • Cum se face că toți au terminat facultatea la usmv?Cum se face că la usmv, toți cei angajați sunt rude , soția secretară_ soțul la patrimoniul, soția la achiziții _sotul la parcare,el profesor de sport _finul administrator la…sala de sport!!!… și ex.pot continua…A făcut Jitareanu, facultatea usmv un fel de SRL cu el … administrator!!

  • Cum se face că toți au terminat facultatea la usmv?Cum se face că la usmv, toți cei angajați sunt rude , soția secretară_ soțul la patrimoniul, soția la achiziții _sotul la parcare,el profesor de sport _finul administrator la…sala de sport!!!… și ex.pot continua…A făcut Jitareanu, facultatea usmv un fel de SRL cu el … administrator!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024