Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Avea sau nu coronavirus?

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Avea sau nu coronavirus?

02 apr. 2021, 09:30,
BZI.ro, în Cultural

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu, după ce familia artistului a primit un telefon de la DSP. Nimeni nu știe cu exactitate dacă maestrul muzicii lăutărești avea sau nu coronavirus.

Pentru a se clarifica situația, cântărețului i se va mai face un test COVID.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu

Anunțul cu privire la decesul lui Nelu Ploieșteanu a fost făcut de către jurnalista Mara Bănică. Tot aceasta a fost cea care a anunțat că soția cântărețului a fost sunată de cei de la DSP, de unde i s-a transmis că pot ieși din carantină. În contextul de față, familia lui Nelu Ploieșteanu se întreabă dacă acesta a avut sau nu coronavirus.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.”, a povestit Mara Bănică.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a fost sunată de DSP

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai există pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a mai adăugat Mara Bănică. Soția artistului a fost internată și ea la scurt timp după ce acesta a ajuns la Terapie Intensivă.

Potrivit ultimelor informații, o răsturnare de situație a avut loc în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Artistului i se va reface testul de coronavirus. Medicii vor să vadă dacă artistul mai avea virusul SARS-CoV-2 sau nu în organism. Familia și-a exprimat dorința de a-l înmormânta normal, nu ca pe un bolnav de coronavirus, dezbrăcat și cu sicriul sigilat.

Nelu Ploieșteanu a murit

Nelu Ploieșteanu a murit astăzi, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani.  Pe 18 martie 2021, vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus. De la bun început a fost dus direct la Terapie Intensivă şi intubat.

Nelu Ploieșteanu a avut 5 copii (4 fete şi un băiat). Băiatul, Mihai, a murit în aprilie 2018, la numai 32 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de tetrapareză spastică. În ciuda amantlâcurilor, soţia Elena i-a fost mereu alături. Cei doi aveau o căsnicie de aproximativ 45 de ani.

Ultimul mare scandal, apărut de altfel în presă, a fost stârnit în momentul în care soţia aflase că vedeta îi cumpărase amantei o casă din banii familiei. Totuşi, au trecut împreună şi peste acest obstacol.

”S-au împăcat. Cu siguranţă, Mihăiţă este fericit să vadă, din Ceruri, că părinţii lui s-au împăcat, că se încurajează reciproc, că să treacă peste acest necaz. Sunt oameni cu părul alb pe la tâmple, au încă patru fete, era şi păcat să nu revină la sentimente mai bune”, a declarat o persoană din anturajul de celor doi, la scurt timp după decesul băiatului lui Nelu Ploieșteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *