Prima pagină » National » Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Se fac teste ADN în dosarul morţii lui Florin Mototolea
Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Se fac teste ADN în dosarul morţii lui Florin Mototolea

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Se fac teste ADN în dosarul morţii lui Florin Mototolea

18 aug. 2020, 11:13,
BZI.ro, în National

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Fraţii lui Florin Mototolea, Vasile şi Ciprian, au fost aduşi luni la Poliţia Capitalei. Alături de cei doi a fost adusă şi o a treia persoană care ar fi participat la tentativa de omor comisă împotriva bărbatului care le-a ucis fratele.

Celor trei le-a fost adusă la cunoştinţa biectivele unor noi expertize criminalistice. Sursele judiciare au precizat că anchetatorii vor face teste ADN pentru a stabili exact cine a folosit cuțitele și restul armelor albe ridicate de anchetatori de la locul scandalului.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian

Fraţii lui Emi Pian au fost scoşi din arest și duși la sediul Poliției Capitalei, unde ofițerii Serviciului Omoruri le-au pus în vedere că, în dosarul în care sunt cercetați pentru tentativă de omor se vor face și analize ADN.

Potrivit surselor judiciare, ADN-ul Duduienilor va fi comparat cu urmele găsite de criminaliști pe armele albe ridicate de la fața locului, în special cuțite.

Vasile şi Ciprian Duduianu sunt acuzaţi că, alături de o a treia persoană, l-au fugărit pe Richard Emanuel Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat în picior pe Emi Pian. Cei trei l-ar fi ajuns din urmă pe o stradă din apropiere, unde l-ar fi lovit cu săbii, cuțite, dar și un topor.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Cum a comis-o fratele său

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, a transmis un mesaj tăios celor care au vorbit prin intermediul reţelelor de socializare. Acesta le-a spus că toate probleme trebuie să se rezolve fata în fata şi nu pe Facebook. Ciprian a ţinut să sublinieze anumite lucruri şi anume faptul că el şi fraţii lui au ținut cont de anumite lucruri, însă nu a existat reciprocitate din partea celor care i-au transmis un mesaj.

„Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!»

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urât, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi.

Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte. Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine”.

Gratian Pian, fratele lui Emi Pian: „Ce facem? Ne tragem de șireturi?”

Grațian Pian, fratele lui Emi Pian care a fost reţinut alături de Ciprian, a avut același mesaj, adăugând că persoană care și-a exprimat opinia pe Facebook, o rudă de-a acestora, a fost influențat.

„Mai multe nu se vorbește, ținem cont de unchii și verii noștri. După live-ul care s-a făcut, noi nu am făcut live-uri să jignim, ținem cont de unchiul nostru, de verii noștri, dar văd că alţii nu țin cont, că suntem neamuri. Avem un respect. Ce facem? Ne tragem de șireturi? E urât! Mai bine să vorbim între noi și să încheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretenții mari de la acest băiat, nu vreau să îi dau numele. Să ajungi să faci live-uri înseamnă că ai fost influențat de cineva. Și nu e bine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *