Prima pagină » Titlurile zilei » Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț, tânărul care s-a sinucis în curtea casei din Bucium! Mama copilului său rupe tăcerea după aflarea veștii cutremurătoare

Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț, tânărul care s-a sinucis în curtea casei din Bucium! Mama copilului său rupe tăcerea după aflarea veștii cutremurătoare

05 sept. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Tiron, tânărul în vârstă de 31 de ani, care s-a sinucis luni, 2 septembrie, seara, în curtea casei din zona Bucium. Acesta era despărțit de aproximativ un an de zile de mama copilului său, iar de ceva timp avea o altă relație

După ce femeia cu care era în relație ar fi decis ca cei doi să o ia pe drumuri diferite, tânărul a decis să își pună capăt zilelor. Familia bărbatului este devastată de ceea ce s-a întâmplat.

Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț, tânărul în vârstă de 31 de ani, care s-a sinucis în curtea casei părinților din zona Bucium

Au ieșit la iveală detalii șocante în ceea ce privește cazul lui Ionuț Tiron, tânărul în vârstă de 31 de ani, care s-a sinucis în data de 2 septembrie 2024, în curtea casei în care locuia, din zona Bucium. Acesta era despărțit de mama copilului său, de aproximativ un an, iar de ceva timp se afla în altă relație cu un medic stomatolog din Iași. Cei doi nu erau căsătoriți. După ce s-a încheiat și această relație, ar fi decis să recurgă la acest gest neașteptat. Conform spuselor apropiaților, era la pământ din cauza mai multor probleme.

„A fost în toate facultățile mintale, a luat o decizie din cauza mai multor probleme cu mama copilului, poate și cu cea cu care a fost și din cauza mașinii, permisul, mai multe adunate. Eu am vorbit cu el în ziua în care s-a spânzurat”, spune un apropiat.

Reporterii BZI au luat legătura cu O. I., femeia cu care Ionuț Tiron are un copil în vârstă de patru ani. Aceasta este într-o stare de șoc și susține că nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva. Cei doi erau despărțiți de aproximativ un an și știa faptul că tatăl copilului ei se afla într-o relație.

„Apropiații nu știu ce a fost în familia noastră și în casa noastră. Eu sunt într-un șoc, nu pot să îmi revin, abia mă țin pe picioare. Ionuț al meu nu era în stare să facă așa ceva, exclus, el nu bea, nu se droga, am rămas șocată. Când am fost sunată și am auzit, nu știam cum să reacționez, am crezut că îmi face cineva o glumă. Noi stăm separat de mult timp, de un an. Eu, cum îl cunosc pe Ionuț, nu îl cunoaște nimeni. Cât am trăit cu el nu mi-a spus așa ceva, absolut niciodată. Știu că vorbea cu cineva, era într-o relație, dar drept să vă spun, prea mult nu m-am implicat, pentru că el a luat această decizie. Noi eram despărțiți de aproape un an, nu eram căsătoriți cu acte”, spune O. I., mama copilului lui Ionuț Tiron.

Mama copilului lui Ionuț Tiron: „El a fost jumătatea vieții mele, el a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult în viața asta”

O.I. susține că îl iubea mult pe fostul ei partener și a sperat până în ultima clipă că se va întoarce înapoi la ea pentru a forma o familie completă. Bărbatul își putea vedea copilul la orice oră din zi.

„El și-a ales viața, dar eu am luptat și am sperat pentru el că se va întoarce înapoi la familia lui. Din punctul meu de vedere, eu țin să cred că Ionuț nu ar fi făcut asta pentru nicio femeie, nu știu ce a fost, doar el știe ce l-a întunecat. Nu mai pot, nu știu ce să mai fac, nu știu pe ce drum să mă mai duc, mi-a rămas copilașul fără tată, nu mai pot. Acceptam orice din partea lui, numai asta nu. Lumea vorbește aiurea fără să mă cunoască, Ionuț își vedea copilul când voia. Mama lui mă suna de atâtea ori să ne întâlnim, luam băiatul, ne întâlneam, eu nu mi-am dorit ca al meu copil să crească fără tată. Eu i-am spus și lui că nu pot să trăiesc fără el, el a fost jumătatea vieții mele, el a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult în viața asta și am vrut ca băiatul nostru să crească ca toți copiii, într-o familie. Ultima dată, am vorbit cu el chiar în urmă cu câteva zile, el, dacă era să dea semne, aș fi aplanat situația altfel. Pentru mine era o fericire ca el să își vadă copilul, pentru că îl vedeam și eu, era un bine pentru copil”, adaugă O. I., mama copilului lui Ionuț Tiron.

Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Tiron, tânărul care s-a sinucis în curtea casei sale, din zona Bucium. Mama copilului său este într-o stare de șoc din momentul în care a aflat tragica veste. Trupul neînsuflețit al bărbatului este depus la capela Bisericii Socola Mică. Acesta va fi înmormântat astăzi, 5 septembrie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *