Prima pagină » Actualitate » Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinetul medicului stomatolog
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinetul medicului stomatolog

Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinetul medicului stomatolog

26 iul. 2024, 19:00,
în Actualitate

De la o zi la alta apar noi informații în cazul crimei din Brăila. După ultimele probe, anchetatorii iau în calcul noi ipoteze incredibile. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în cabinetul medicului stomatolog și care sunt motivele care stau la baza unuia dintre cele mai oribile evenimente din ultima lună din România.


Oamenii legii au arestat un principal suspect în cazul crimei din Brăila însă, până în momentul de față, nimeni nu știe ce s-a petrecut înainte ca medicul stomatolog să fie ucis cu sânge rece în propriul cabinet.

Informațiile și detaliile care apar în acest caz dau peste cap întreaga anchetă.

Ipoteze incredibile lansate de autorități în cazul medicului stomatolog de la Brăila

Există o mulțime de variante luate în calcul de anchetatori în cazul crimei din Brăila. Cele mai noi ipoteze ale autorităților ar fi acelea că medicul stomatolog ar fi fost ucis pentru că nu i-ar fi tratat agresorului măseaua care îl durea.

Anchetatorii iau în calcul și o tentativă de furt: femeia l-ar fi prins pe agresorul ei în timp ce îi jefuia cabinetul, iar infractorul ar fi decis să îi ia viața.

În cursul zilei de joi apăreau informații potrivit cărora nici varianta unei agresiuni sexuale nu este exclusă, având în vedere că femeia a fost găsită în lenjerie intimă în cabinet.

Zilele următoare urmează ca principalul suspect, care în prezent se află în arest preventiv, să fie dus din nou la INML pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

Ieri au avut loc percheziții în casa principalului suspect și a părinților acestuia.

Oamenii legii au găsit un cuțit cu lama de 17 cm

Ieri dimineață, 25 iulie, în casa suspectului și a părinților săi au fost făcute percheziții. Oamenii legii au găsit în locuința mamei și tatălui său un cuțit cu lama de 17 cm, care era ascuns în bibliotecă, printre bibelouri.

„Un briceag al moşului, mititel. Nu avea dinţi. Un bricegaş cu care îşi tăia… atât s-a luat din cortul meu”, a declarat mama lui, conform observatornews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *