Prima pagină » Local » Răsturnare de situație în cazul bătăii sângeroase din comuna Dumești. Polițiștii sunt atenți la orice detaliu – FOTO/ VIDEO

Răsturnare de situație în cazul bătăii sângeroase din comuna Dumești. Polițiștii sunt atenți la orice detaliu – FOTO/ VIDEO

21 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Răsturnare de situație în cazul bătăii sângeroase din comuna Dumești. Polițiștii au intrat pe fir și sunt atenți la orice detaliu care ar putea elucida misterul scenei macabre

Momente îngrozitoare pentru familia Armanu. Starea lui Gheorghe Armanu începe să se îmbunătățească, dar traumele l-au făcut „alt om”. Polițiștii au intrat pe fir și încă efectuează cercetări, fiind atenți la fiecare detaliu care ar putea soluționa cazul. Să fie implicați și campionii sportivi la box? Încă nu se poate ști cu exactitate, dar cert este că au apărut noi detalii importante în anchetă.

Misterul din spatele bătăii sângeroase este la un pas de a fi elucidat

În data de 13 aprilie 2023, în comuna Dumești a fost constituit un scenariu groaznic ce ar fi fost pus în scenă de către Florin Cucurdel, unchiul campionilor sportivi la box, Claudiu și Eusebiu Tarzoman. Însă oamenii legii nu s-au putut pronunța, pentru că în nicio filmare nu au fost văzuți cei doi tineri, dar cercetările continuă pentru a afla cine se va face vinovat. Din păcate, Gheorghe Armanu a stat o săptămână pe patul de spital, având multe răni și vânătăi în mai multe zone ale corpului, o fractură în zona ochiului stâng și o umflătură în zona gâtului.

„Este internat la ORL, pe secție, cu TCF, fractură perete lateral sinus maxilar stâng și un hematom laterocervical”, declară prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU SMURD din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Ieri (n.r. – 20 aprilie 2023), polițiștii au cerut filmările de pe camerele de supraveghere din cadrul Primăriei Dumești, pentru a încerca să elucideze misterul. Mai este încă un pas.

Filmarea surprinsă de camera de supraveghere a ajuns în atenția polițiștilor care sunt atenți la orice detaliu

În filmarea surprinsă de camera de supraveghere din proximitatea barului în care a început scandalul monstru se observă doi băieți înalți, dar încă nu s-au putut identifica. Totul a început la cârciuma lui Nelu Moisă, din satul Hoisești, comuna Dumești. Acolo, localnicii își petrec serile și diminețile.

Dar s-a întâmplat ca în același moment să fie Gheorghe Armanu și Florin Cucurdel, ce erau într-un conflict vechi. Astfel că a început să-l lovească cu picioarele în mai multe zone ale corpului, punându-l la pământ. Ulterior, acesta a ieșit din bar și a fost fugărit de agresor, moment în care au intervenit și campionii, Claudiu și Eusebiu, având o relație de rudenie cu Florin Cucurdel. Apoi au continuat în plină stradă. L-au prins și au început să-l lovească cu un telescop și cu o scândură, până l-au nenorocit. Agresorii au profitat de starea lui și l-au jefuit, furându-i banii din buzunare. Apoi au dat bir cu fugiții.

Rămâne de văzut ce vor descoperi polițiștii ieșeni care sunt atenți la orice detaliu în ancheta pe care au deschis-o, dar și cine se va dovedi a fi autorul bătăii sângeroase din comuna ieșeană Dumești.

Comentarii
  • La Dumesti este foarte clar NU EXISTA POLITIE
    SEFUL DE POST COBZARU SE OCUPA CU MULTE MAI PUTIN CU POLITIA. FACE SERVICI INTRE NEAMURI. CINE VERIFICA BROJBAN ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *