Prima pagină » Sport » Răsturnare de situație! Ieșeanul Alexandru Crețu îl refuză pe Gigi Becali și vrea să prindă un nou transfer în străinătate
Răsturnare de situație! Ieșeanul Alexandru Crețu îl refuză pe Gigi Becali și vrea să prindă un nou transfer în străinătate

Răsturnare de situație! Ieșeanul Alexandru Crețu îl refuză pe Gigi Becali și vrea să prindă un nou transfer în străinătate

19 mai 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

FCSB este pe punctul de a rata un nou titlu în Liga 1 și își face deja planurile pentru sezonul viitor. Pe lângă jucătorii reveniți la echipă după împrumuturi, Alexandru Crețu (29 de ani) este unul dintre fotbaliștii cu experiență pe care Gigi Becali vrea să-i transfere. Deși cele două părți au fost la un pas să bată palma, iar Crețu era ca și transferat la FCSB, se pare că internaționalul român s-a răzgândit și este mai degrabă tentat să continue în străinătate. Mijlocașul central are oferte din Turcia, Rusia, Emirate și Croația și ar prefera să rămână „afară”, scrie AS.ro.
Alexandru Crețu este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Maribor și este dorit de mai multe cluburi din străinătate, dar și de FCSB.

Impresarul lui Alexandru Crețu spune că nu a vorbit cu nimeni de la FCSB

Fotbalistul cu 4 selecții în naționala României a fost tentat să vină la gruparea roș-albastră, dar se pare că impresarul său, Zvonko Milojkovic, care are un cuvânt greu de spus, l-a sfătuit să continue în străinătate.

„Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a declarat Zvonko Milojkovic, acum câteva zile.

Alexandru Crețu a ieșit campion al Sloveniei cu Maribor în 2019

După 7 sezoane la Poli Iași, Crețu a ajuns la Olimpija Ljubljana, unde a jucat doi ani și apoi a fost cumpărat de NK Maribor, la care a evoluat patru sezoane.
La Maribor, după 6 meciuri în primul an, el a jucat 23 în al doilea, 27 în al treilea și 20 în ultimul sezon. Slovenii nu l-au mai folosit la fel de des din momentul în care fotbalistul i-a anunțat că nu vrea să-și prelungească înțelegerea.

151 de meciuri are Alexandru Crețu la Poli Iași
94 de meciuri a evoluat Crețu la Maribor, cu care a luat titlul acum doi ani
25 de partide a bifat Crețu la Olimpija Ljubljana
5 meciuri are Crețu pentru naționala României
400.000 de euro este cota lui Crețu pe transfermark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *